<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Management teamwork slide

Management Teamwork PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

Management Teamwork-skabelonen er fantastisk til omfordeling af opgaver blandt medarbejdere. Det vil gøre det muligt for dig at oprette en organiseret repræsentation, hvilken opgave tilhører hvem. Ved brug af cirkeldiagrammer og cirkeldiagrammer viser du en forståelig arbejdsgang. Desuden vil hver medarbejder forstå bedre hvad deres centrale ansvar er og hvordan man skal reagere på dem.

En samling af management teamwork dias

Donut Pie Diagram

Donutcirkeldiagrammet viser forholdet mellem de separate dele og hele. Det kan indeholde mere end en dataserie. Dataene er af cirkulær karakter, og det er ikke let at læse det, men med brug af denne skabelon vil alt gøre meget mere fornuftigt. For eksempel kan diagrammet vise, hvad der er deres rolle med hensyn til bestemte opgaver. De kan være eksekutor, tænker, planlægger eller innovatør.

Centrale teamwork færdigheder slide

På dette dias har du masser af plads til at beskrive de vigtigste teamwork færdigheder. Du kan vise, hvilken af ​​de færdigheder der er mest anvendelige for opgaven. Du bruger også det for at rose medarbejderne på de færdigheder, de besidder. Ved at gøre det vil de være motiverede nok til at bidrage endnu mere til organisationen. Glem ikke at nævne færdigheder som ledelsesmæssige færdigheder, interpersonelle færdigheder, selv- / projektledelsesfærdigheder mv.

Teamwork flow slide

Dette er den del, hvor du integrerer opgaverne og medarbejderne i et bestemt rutediagram. Du kan beskrive alle trin i strømmen, såsom planlægningsfasen, den overordnede ledelse af opgaven, hele processen og opgavepolitikken. Diagrammet er meget ligetil og passer til ethvert publikum.

Management Teamwork-skabelonen er en fantastisk måde at tildele opgaver til medarbejdere på.

Det vil gøre det muligt for dig at præsentere en organiseret opgaveflow og hvordan de forbinder med medarbejdere.

Forståeligt Doughnut-diagram for at vise relationerne i organisationen

Skabelonen vil muliggøre en nemmere fortolkning af datarierne med brugen af ​​donutdiagrammet.

Masser af plads til beskrivelse af de vigtigste teamwork færdigheder

Det er fantastisk til at repræsentere hvilke færdigheder der kræves og ønskeligt for udførelsen af ​​opgaven.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish