<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Organizational Chart Slide

Organisationsdiagrammer

Antal dias: 10

Organisationsdiagrammer har en vigtig rolle, når du skal vise bestemte relationer mellem personer i store organisationer. Ved at bruge diagrammerne forstår folk, hvor de passer ind i organisationen, hvad deres ansvar er og hvilke opgaver de skal udføre. Oprettelse af et korrekt diagram kan være for meget tidskrævende for at få det til at se professionelt og organiseret. Med denne skabelon organiserer du ordentligt alle mennesker i dine omgivelser.

Præsentationsskabeloner til organisation

Horisontal Hierarkisk Organisationskort Slide

Det hierarkiske diagram giver dig mulighed for at forbinde medarbejderne til deres ledere. Normalt kan du starte med en person på toppen, som er en administrerende direktør eller en del af virksomhedens ledelse. Afhængigt af hvem der rapporterer til hvem, kan du nedbryde diagrammet af medarbejdere på medarbejderniveau. Mange startups bruger et vandret diagram, før de vokser nok til at bygge flere afdelinger.

Lodret hierarkisk organisationsdiagram Slide

På samme måde som det horisontale diagram adskiller den vertikale også folket til vejledere og medarbejdere. Men i dette tilfælde tilhører hver medarbejder en bestemt afdeling, og der kan være flere personer i en bestemt afdeling. Afdelingerne er normalt opdelt af deres funktioner, såsom HR, forsyningskæde, salg mv.

Kurvet lodret linjens organisationsdiagram Slide

Dette bruges til at vise en buet liste over oplysninger. Du kan tilføje billeder og ændre dens form. Du kan bruge er til at vise en bestemt proces eller arbejdsgang. Du kan se, hvem der rapporterer til hvem og hvilken opgave tilhører hvem.

Organisatoriske diagrammer er gode til at vise, hvordan folk passer i en organisation.

Ved at bruge denne skabelon bliver det lettere at se, hvilken opgave der tilhører en bestemt medarbejder, og hvad er hans / hendes ansvar vedrørende det.

Hierarkiske diagrammer giver dig mulighed for at forbinde vejledere med medarbejderne.

De er især nyttige til opstart, da de giver et klart billede af forholdet mellem ledelsen og medarbejderne på medarbejderne.

Du kan bruge en buet lodret linie til at demonstrere et arbejdsstrøm.

Du kan nemt redigere dette diagram og tilføje flere personer og opgaver til arbejdsgangen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish