<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
PEST Diagram in six sections

PEST Diagram PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

PEST-analysen er et virkelig vigtigt redskab inden for strategisk planlægning. Derfor er denne skabelon ideel til at foretage en grundig analyse og gøre det muligt for dig at få et bedre indblik i de makropåvirkninger, der påvirker din virksomhed. Din præsentation vil have et moderne udseende, og du vil være i stand til at levere sit indhold på en meget professionel måde til publikum.

Gratis PowerPoint-skabelon til PEST-diagrampræsentation

PEST Diagramoversigt dias

Dette er diaset, der gør det muligt for dig at præsentere PEST-analysen kort og skitsere alle dens komponenter. Alle påvirkninger skal præsenteres på en klar og ligetil måde, så det er forståeligt for publikum. Formålet med PEST Analysis er at udnytte de potentielle muligheder eller at oprette beredskabsplaner i tilfælde af modgang.

 

Skadedyr diagram økonomi dias

Økonomikomponenten er virkelig vigtig, når man analyserer det globale billede. Succesen for dit firma vil afhænge af det makro miljø, hvori det opererer. Økonomikomponenten gør det muligt for dig at analysere vigtige indikatorer som inflationen, lønomkostningerne, valutakursen osv.

 

Skadedyr diagrammet socialt dias

Det sociale aspekt er en anden vigtig komponent, fordi den giver dig mulighed for at analysere det potentielle marked. Det vil sætte dig i stand til bedre at forstå de potentielle kunder, deres autentiske kulturelle aspekter, vækstrate, aldersfordeling og karriere holdninger. Disse tendenser i samfundet vil påvirke efterspørgslen efter virksomhedens produkter og service, så det er virkelig vigtigt at forstå det helt.

PEST Diagrammet er et af de bedste værktøjer til analyse af det makro miljø, hvor virksomheden opererer

PEST Diagrammet er et af de mest nyttige værktøjer til strategisk planlægning.

PEST-analysen giver dig mulighed for at udnytte de potentielle muligheder

Desuden vil du kunne oprette beredskabsplaner i tilfælde af modgang.

Det sociale aspekt er virkelig vigtigt, fordi efterspørgslen efter virksomhedens produkter afhænger af det

Du får en bedre forståelse for de potentielle kunder og deres egenskaber.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish