<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck PowerPoint

Pitch Deck PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

Pitch Deck-skabelonen er perfekt til en første pitching foran investorer. Hvis du nærmer dig dem for første gang, vil du kunne imponere dem med denne præsentation. Du kan udarbejde, hvor lang tid projektet skal tage, nævne projektets højdepunkter og bestemme projektets markedsstørrelse. Skabelonen har et professionelt design og vil hjælpe dig med at rejse de nødvendige midler.

Præsentation Pitch Deck Template

Start-up Project Timeline Slide

Du kan starte din prsentation ved at introducere projektets sti og hvor lang tid det vil kræve. Du kan vise den nøjagtige tid, hvor visse handlinger vedrørende projektet vil ske, og du kan også bestemme deres varighed.

Start-up Introduktion Slide

I dette billede kan du tydeligt liste alle projektets mål. Du kan beskrive forretningsmodellen og operationerne, den industri, du vil drive, udførelsen af ​​virksomheden og den nødvendige arbejdsstyrke. Du skal sikre dig, at investor vil være overbevist om virksomhedens potentiale. På grund af dette giver denne skabelon dig mulighed for at levere en troværdig præsentation af dine ideer.

Markedsstørrelse Slide

Det sidste billede er forbeholdt at beskrive din potentielle kunde på et bestemt marked. Du og dine investorer bør være meget interesserede, hvis produktet eller tjenesten har en faktisk rækkevidde til kunderne. De vil også være interesserede i, hvor stor er markedet for din virksomhed. Du kan repræsentere dine prognoser på en meget kreativ og visuel måde.

Professionel skabelon for at nå ud til investorer

Du kan være sikker på, at denne skabelon giver dig mulighed for at lave et godt første indtryk på investorer.

Klart afbildet tidslinje for din virksomheds handlinger

Investorer vil få bedre indsigt i den faktiske tid, aktionerne vil ske, og vil være mere overbeviste om at investere i projektet.

Visuel repræsentation af markedets størrelse og potentielle kunder i virksomheden

Visualisering er en fantastisk måde at tiltrække opmærksomhed og gøre en varig indflydelse på, at ingen kan være ligeglade med.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish