<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
project analysis slide with text and six infographics circles

Projektanalyse PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

For at være så effektiv som muligt er det nødvendigt at have en god forståelse af kommende og igangværende projekter. Saml alle de nødvendige oplysninger, hold styr på alle opdateringerne og kommunikér tydeligt med denne slanke og moderne slide-pakke. Få det meste ud af dine møder og e-mails ved at præsentere dine oplysninger på en stilfuld og præcis måde med klare flowdiagrammer, letlæselig statistik og vurderingsmatrixer.

Gratis PowerPoint-skabelon til projektanalysepræsentation

Projekt Flowchart Slide

Hold styr på dine opgaver og overvåge udfoldningen af ​​projektet med flowchart dias. Farvekodede sektioner giver mulighed for nem visualisering af større milepæle. Med dette dias kan du nemt se overgange mellem faser af projektet, og hver sektion kan opdeles i sine kernekomponenter.

 

Højt niveau statistik dias

Lever klare og præcise statistikker til dit ledelsesteam med let at forstå grafik og nøglepunkter. Tid er penge, og dette lysbillede sparer tid. Uanset om det er i en livepræsentation, en e-mail eller fast på din kontormur for alle at se, at have alle de nødvendige oplysninger i et enkelt objektglas, kan man gøre opmærksom på den aktuelle situation og drive produktive adfærd.

 

Vurder dine forhold med 2 x2 Matrix Slide

Sammenlign to binære variabler på en intuitiv og visuel måde med denne 2 x2 matrix. Uanset om det er risikovurdering, produktivitet eller tidsstyring, kan dette dias være yderst nyttigt. Visualiseringer som denne viser fremtoninger og situationer tydeligere. Du kan få dit punkt på tværs af resultaterne af to positive handlinger mod resultater fra to negative handlinger.

 

 

Omhyggelig analyse giver bedre resultater

Vær opmærksom på alle detaljer i dit projekt for at identificere svage punkter og forbedre dit resultat.

Klare og gennemsigtige kommunikationer øger effektiviteten

Nem at forstå, kortfattede oplysninger gør det nemmere for arbejdstagerne at forstå og handle hurtigere.

Forståelse af projekter minimerer risici

At kende alle detaljer vil belyse aspekter af projektet, der kan foreslå en risiko. Sørg for at du er opmærksom på potentielt skadelige faktorer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish