<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research Stage Slides

Skinneskabelon for forskningsstadiet

Antal dias: 3

Forsknings- og udviklingsprocessen i hvert selskab består af de kreative og innovative opgaver, som virksomheden forpligter sig til. Deres formål kan være at designe et nyt produkt eller en tjeneste, eller at forbedre en eksisterende. Denne skabelon giver dig mulighed for at skabe en detaljeret repræsentation af hele processen, der er virkelig organiseret og meget visuel. Det vil også gøre det muligt for dig at skabe en forståelig præsentation, der passer til alle ledere og medarbejdere involveret i processen.

Research Stages PowerPoint Skabelon

Forsknings- og udviklingsproces Stages Slide

Du kan starte præsentationen ved at redegøre for en kort oversigt over forsknings- og udviklingsfasen. De omfatter forskning, design, udvikling og indledende udgivelse af produktet eller tjenesten. Det er vigtigt at tydeliggøre hele udviklingskonceptet, prototypeprocessen, afprøvningen af ​​produktet og dens udrulning.

Trinoversigt Forskning og udvikling Slide

Når du udvikler stadierne, skal du tydeligt skitsere de trin, der er nødvendige i hvert trin. Du skal bestemme mængden af ​​ekspertise, du har brug for, den nødvendige litteratur og arbejdsstyrken, der skal udføre alle trin. Glem ikke at tage hensyn til de interne og eksterne konsultationer med potentielle slutbrugere.

Forskning og udvikling Stage Diagram Slide

Dette diagram er perfekt til visuelt at præsentere stadierne i FoU-processen. Der er fem faser i diagrammet, såsom dannelse, stormning, normering, udførelse og afbrydelse. Vilkårene er fængslende, og de vil have en positiv indflydelse på publikum. De omfatter aktiviteter som fastlæggelse af specifikke mål, løsning af konflikter, skabelse af konsensus, en perfekt balance mellem overensstemmelse og afvigelse og gennemgang af feedback og spredning.

Detaljeret repræsentation af hele forsknings- og udviklingsprocessen

Du kan tydeligt skitsere faser for at udvikle et nyt produkt eller forbedre en eksisterende på en kreativ måde.

Dybtgående analyse af de nødvendige skridt, der er nødvendige i hvert trin af processen

Oprettelse af en detaljeret plan for den nødvendige ekspertise, arbejdsstyrken og eventuelle yderligere ressourcer, der vil lette processen.

En samlet omfattende præsentation, skræddersyet til enhver form for publikum

Skabelonen vil bidrage til en professionel repræsentation af F & U-stadier og trin.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish