<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Gantt chart

Science Gantt PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

Gantt-diagrammet er en effektiv måde at præsentere fordeling over en bestemt periode på. De kan bruges på tværs af mange felter. Denne skabelon er designet til at vise distributioner relateret til videnskabsprojekter, men det kan tilpasses mange områder. Det har også et professionelt udseende, der gør det gældende for virksomhedspræsentationer i den moderne erhvervsliv.

Sciences Gantt Skabelon Collection

Månedlig Science Gantt Diagram Slide

Det månedlige Gantt-diagram illustrerer projektets tidsplan i en varighed på en måned. Projektets opgaver er angivet på den lodrette akse, mens tidsenhederne på den vandrette akse. Det kan også vise afhængigheden mellem bestemte opgaver og den aktuelle tidsplan. Diagrammet har vandrette stænger, der viser varigheden af ​​hver opgave.

3 måneder science gantt chart slide

3 Month Science Gantt-diagrammet er det samme som det månedlige, bortset fra at det viser en tidsperiode på 3 måneder. Det passer til længere projekter, og du kan tydeligt skildre start- og slutdatoen for hver opgave i projektet. Gantt-diagrammet oprettes normalt ved hjælp af en tidlig startmetode, hvor hver opgave skal starte med det samme.

Årligt Gantt Diagram Slide

Det årlige Gantt-diagram er velegnet, når du skal lave en masse planlægning i lang tid. Diagrammet viser en forståelig tidsplan for, hvornår hver opgave er indstillet til at starte og afslutte. Nogle opgaver kan overlappe hinanden, men med dette diagram vil du være i stand til at forberede på forhånd om, hvordan du skal udføre dem.

Gantt-diagrammet giver dig mulighed for at præsentere distributioner over en bestemt periode

Det har et professionelt udseende, der gør det gældende for mange virksomhedspræsentationer ud over dem til videnskabelige formål.

Forståelig præsentation af hver opgave over tid

Hver akse er tydeligt afbildet med opgaver og tidsenheder, mens de vandrette stænger viser varigheden af ​​opgaven.

Diagrammet er egnet til planlægning af opgaver på lang sigt

Du kan planlægge opgaver op til et år med Gantt-diagrammet og opnå dem med succes.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish