<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
scrum process presentation flow slide in four steps

Scrum Process PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Scrum er en smidig måde at styre projekter på. Det er en ramme, inden for hvilken folk kan løse komplekse adaptive problemer, samtidig med at de produktivt og kreativt skaber den højeste værdi for deres produkter. Det vil muliggøre et effektivt teamsamarbejde inden for Scrum softwareudviklingsholdet, og det vil forbedre den overordnede problemløsningsproces.

Gratis PowerPoint-skabelon til Scrum-procespræsentation

Scrum proces flow glide

Cirklen, der er lavet af pile, repræsenterer det faktiske flow af Scrum Process. Hver pil langs cirklen viser et separat trin, og du kan have så mange pile, som der er trin. Normalt er Scrum Process-trinene som følger: Sprint Review, Sprint Retrospective, Update Product Backlog, Sprint Planlægningsmøde, Daglig Cyklus og Produktforøgelse.

 

Scrum Framework i et overblik Slide

Dette Slide viser et overblik over det overordnede Scrum Framework. Processen viser, hvordan input fra kunder indsamles, og hvordan en produktejer skal prioritere de nødvendige funktioner. Herefter vælger holdet at starte på toppen så meget som det kan forpligte sig til at levere ved udgangen af ​​Sprint. Derefter følger task breakout og daglige møder afholdes for at gennemgå sprinten.

 

Daglig scrum møde slide

Scrum mødet afholdes hver dag af en sprint og kaldes "daglig scrum". Normalt holdes møderne i samme tid og på samme sted og er tidsboksede til 15 minutter for at holde diskussionen hurtig men relevant. Dette dias gør det muligt for dig at organisere mødet bedre og at holde det så produktivt som muligt.

Scrum er en ramme, inden for hvilken folk kan løse komplekse adaptive problemer

Det vil gøre det muligt for Sprint-teamet at skabe en høj værdi for deres produkter.

Strømmen af ​​Scrum Processen er vist ved en cirkel lavet af pile

Hver pil repræsenterer det trin, der skal udføres, så processen er afsluttet.

Scrum mødet afholdes hver dag af en sprint og det hedder "daglig scrum"

Møderne holdes for relevante spørgsmål, der skal diskuteres og løses langs processen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish