<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six sequenced timeline pictures slide

Tidslinje billeder powerpoint skabelon

Antal dias: 9

En tidslinje skal være et vigtigt værktøj, hvis du vil holde dig på sporet, når du handler. Det giver dig mulighed for bedre at organisere hver opgave og for at få de mest relevante oplysninger om det. Køreplanen, som du vil få, vil være ligetil og gældende for alle publikum. Desuden har skabelonen et slankt og professionelt design, som vil holde alle helt engagerede under præsentationen.

Gratis PowerPoint-skabelon til præsentation af tidslinjer

Tidslinje billeder grundlæggende chevron proces slide

Basic Chevron-processen bruges til at vise en progression eller sekventielle trin i en opgave, proces eller arbejdsgang. Det er også brugt til at understrege en vis bevægelse eller retning. Du kan endda tilføje tekst, som skal vises inden for en pilform. Du kan relatere hver pil med et billede til en mere bekvem præsentation.

 

Tidslinjebilleder Stig op Process Slide

Opstartsprocessen bruges til at vise stigende række opgaver eller oplysninger. Det er fantastisk til at vise fremskridt i et projekt. Du har også masser af plads til at give en ekstra beskrivelse for hver opgave af projektet. Ud over teksten kan du sætte billeder til bedre visualisering.

 

Tidslinjebilleder Cirkelproces Slide

Cirkelprocessen bruges til at vise sekventielle trin i en proces. Normalt fungerer det bedst med små mængder tekst, men du kan bruge resten af ​​rummet på diaset til at give billeder relateret til den samlede proces.

Tidslinjen er et vigtigt redskab til at holde øje med opgaverne

Det vil muliggøre en bedre tilrettelæggelse af virksomhedens projekter og oplysninger om den.

En Basic Chevron-proces bruges til at vise en progression af workflow, samt en progression af sekventielle opgaver

Du kan nemt understrege bevægelser og retninger.

Skabelonen har et professionelt udseende, der vil fange opmærksomheden hos alle publikum

Det er også ligetil og derfor tiltalende for alle.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish