<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Company Timeline Pictures

Tidslinjebilleder skabelon

Antal dias: 11

Tidslinjesjablonen er fantastisk til at præsentere forskellige begivenheder, som er sket i en vis periode. Det er nyttigt, fordi det giver en grafisk repræsentation, der vil tiltrække ethvert publikum. Du vil let kunne opdatere templet for at opfylde dine kriterier, og du kan være sikker på at din præsentation vil være imponerende og mindeværdig.

Tidslinje med billeder skabeloner

Firma Timeline Picture Slide

Dette dias er fantastisk til at repræsentere hele rejsen af ​​virksomheden. Tidslinjen kan indeholde tidligere data om firmaets opfattelse og dets grundlægger, dets forretningsspor og analyse af holdets arbejde. Det kan også vise fremtidige handlinger og forudsigelser og vil bedre repræsentere virksomhedens brainstormingsproces, dens byggeproces og de certificeringer, den besidder.

 

Firmahistorie Baggrundsbillede

Dette er det bedste sted at repræsentere virksomhedens historie. Du kan starte med at forklare dens opfattelse, dens op- og nedture og hvordan det lykkedes at nå visse mål og mål. Du kan kort beskrive, hvordan det voksede og hvem folket var, der bidrog til en sådan vækst.

 

Selskabets vigtigste tjenester slide

For at præsentationen skal kunne lykkes og at tiltrække investorernes opmærksomhed er at have gennemsigtighed i de vigtigste tjenester, som virksomheden har ansvaret for. Sørg for at nævne markedsføringsaspektet, fordi det er en af ​​hoveddriverne bag hver virksomheds succes. Også nævne hele konceptet og dets gennemførelse som en del af de vigtigste tjenester.

 

Tidslinjesjablonen er ideel til grafisk gengivelse af bestemte arrangementer

Tidslinjen kan nemt opdateres, og det vil være tiltalende for ethvert publikum.

Vellykket præsentation af virksomhedens fortid og fremtidige aktiviteter

Du kan præsentere grundlæggerne, teamet og de vigtigste mål og aktiviteter i virksomheden.

Et af hovedformålene med skabelonen er at repræsentere virksomhedens hovedtjenester transparent

Sørg for at nævne markedsføringsaktiviteterne samt vigtige begreber og deres gennemførelse.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish