<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Timeline Presentation Slide

Timeline præsentationsskabeloner

Antal dias: 10

Tidslinjer bruges af alle virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at planlægge og organisere projekter. Denne tidslinjes skabelon vil bidrage til kreative præsentationer, der vil holde publikum helt engageret. Det er designet til at være magtfulde for at blive præsenteret på vigtige møder. Du kan nemt tilføje og ændre data, ændre skabelonfarve og stil og holde den opdateret hele tiden.

Tidslinje skabeloner

Kvartalsvis Timeline Slide

Dette er en fantastisk måde at spore kvartalsvise aktiviteter og opgaver på. Du vil være i stand til at repræsentere dem i kronologisk rækkefølge og bestemme hvilken af ​​dem er det vigtigste, der skal gøres. Hvert trin kan præsenteres på en ren og klar måde og kan fuldstændig forenkles.

Årlig tidslinje Slide

Udover den kvartalsvise tidslinje kan du også præsentere årlige mål og opgaver. Du kan vise tidligere virksomheders præstation og de mål, som den har taget tilbage dem. Du kan også lave prognoser om, hvordan du skal nå de vigtigste aspekter af dine mål. Denne skabelon er virkelig nyttig, hvis du vil præsentere en projektstyringsproces, forretningsplanens tidslinje, historik tidslinje mv.

Mål Gennemgang Bullet point Timeline Slide

En du har sat dine mål igennem hele tiden, kan du også spore dens strøm og fremskridt. Du kan bruge dette dias til kort forklaring af hvert mål og for at bestemme, hvor meget det har været opnået indtil nu. Det flotte og elegante design giver dig mulighed for at præsentere fakta på en visuel måde og skabe et interaktivt miljø med publikum.

Timeliner bruges af mange virksomheder, der beskæftiger sig med planlægning og organisering af projekter

Skabelonen er designet til at levere en kraftig præsentation skræddersyet til at passe til hvert vigtigt møde.

Du kan spore opgaverne udførelse kvartalsvis og årligt

Du kan vise tidligere resultater og forudsige fremtidige resultater.

Du vil kunne præsentere et rent og klart billede af virksomhedens mål på en visuel måde

Du vil lave en interaktiv præsentation, der vil holde publikum helt engageret.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish