<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful to-do checklist slide

Skaleliste PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

Denne skabelon er fantastisk til at holde styr på hver opgave relateret til virksomhedens præstationer eller bestemte projekter. Ved at bryde det ned i en liste over opgaver, vil du være i stand til lettere at styre hele projektet. Denne skabelon er oprindeligt designet til videnskabspræsentationer, men den kan redigeres for at passe projekter på ethvert felt. Det endelige resultat bliver en problemfri proces og en vellykket afslutning af projektet.

En samling af 3 to-do checkliste skabeloner

Timeliste for dagsorden for at gøre liste science slide

Du kan starte præsentationen ved at redegøre for de vigtigste opgaver og møder på dagen. Du kan skitsere eventuelle begivenheder, der er relevante for projektet og skrive en kort oversigt over alle de opgaver, der skal udføres i løbet af dagen. Du kan oprette tjeklisten som en tidslinje, så du får et klart billede af, hvad der er presserende, og hvad der kan udskydes lidt.

Månedlig dagsorden til at gøre liste science slide

På det næste billede kan du præsentere det større billede, og du kan planlægge opgaver og arrangementer i den kommende måned. Du kan tydeligt skitsere vigtige opgaver for hver dag i måneden, og du kan give korte kommentarer og beskrivelser relateret til hver begivenhed.

Checkliste To-Do List Science Slide

Det sidste billede er en faktisk tjekliste, hvor du kan markere alle de vellykkede opgaver. Det vil gøre det muligt for dig at spore dine fremskridt og med succes prioritere opgaver. Du kan også tildele deadlines og planlægge flere dage på forhånd. Tjeklisten kan nemt redigeres, så den passer til mange projekter i forskellige felter, og det kan endda skræddersyes til de personlige behov.

En meget professionel skabelon, der giver dig mulighed for at holde styr på virksomhedens præstationer

Ved at nedbryde projektet i en liste over opgaver, vil du være i stand til nemt at håndtere det.

Du kan planlægge opgaver og arrangementer dagligt og månedligt

Du kan skitsere alle relevante begivenheder vedrørende projektet, og du kan skrive korte kommentarer og resuméer om det.

Checklisten er meget forståelig og vil gøre det nemt for dig at spore fremskridt

Du vil kunne prioritere opgaver, tildele deadlines og planlægge på forhånd.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish