<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative research and development diagram tree slide

Trædiagram PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

Normalt bruges trædiagrammer som værktøjer til løsning af særlige problemer. Det er meningen at vise forhold, der ofte er forbundet med en central idé. De er bedst til at foretage en grundårsagsanalyse, en produktanalyse eller et projekt-arbejdsgang. Hvert dias repræsenterer et andet trædiagram, der illustrerer ethvert problem på en meget kreativ måde.

Sæt med trædiagramskabeloner

Forskning og Udvikling Træ Diagram Slide

Dette dias har et meget professionelt udseende. Det er skabt, så det kan bruges til forskning og udvikling. Du kan tydeligt skitsere hvert trin i processen og angive forskellige løsninger vedrørende hver af opgaverne. Fordi F & U-processen er den mest komplicerede og innovative del af hver virksomheds operationer, vil denne skabelon forenkle hele processen.

Trælignende forsknings- og udviklingsdiagram Slide

Dette dias giver dig mulighed for at foretage en dybdegående analyse af et bestemt problem relateret til forsknings- og udviklingsprocessen. Du kan finde præcise løsninger på en meget effektiv måde for enhver mikro- eller makrovirksomhed. Designet af diaset er som et egentræet træ med grene, og det er egnet til at vise mere komplekse relationer.

Forskning og udvikling Årlig Progress Slide

Dette billede viser succesen med forsknings- og udviklingsprocessen gennem årene. Du kan spore, hvor meget mere du skal udføre, og det kan være mere skræddersyet til at passe til hvert krav. Det er egnet til at præsentere tidligere forestillinger, samt eventuelle fremtidige forestillinger.

Trædiagramskabelon til løsning af komplekse problemer, der passer til enhver form for forretning

Det viser enhver form for forhold indenfor organisationen, der er knyttet til en central idé.

Trædiagrammets skabelon er fantastisk til præsentation af forsknings- og udviklingsprocessen

Nem skildring af alle faser af forsknings- og udviklingsprocessen, uanset hvilken industri virksomheden opererer i.

Professionel skabelon, som kan skræddersyes til at passe til hver virksomheds R & D-proces.

Du vil oprette en vellykket præsentation, der passer til enhver form for publikum.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish