<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Waterfall comparative chart slide

Vandfaldskabel PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Denne skabelon er designet til at hjælpe dig med at visualisere numeriske data for din virksomhed. Numre kan være virkelig forvirrende, og derfor er det yderst vigtigt, at de bliver præsenteret på en forståelig måde. Vandfalddiagrammet er en nem måde at hurtigstille numrene på og opnå en velorganiseret og professionel præsentation, der vil tiltrække enhver form for publikum.

Gratis vandfald diagram PowerPoint skabelon

Vandfaldskema Slide

Du kan starte præsentationen ved at bruge det traditionelle vandfaldskema. Dette diagram giver dig mulighed for bedre at forstå den kumulative effekt af positive og negative værdier, der påvirker startværdien. Du kan nemt redigere det for at holde det ajour med det nyeste selskabs data.

 

Vandfaldsproces Slide

En anden stor anvendelse af vandfaldseffekten er gennem denne vandfaldsproces. Det bruges til at vise en nedadgående proces med flere trin og under-trin og pile, der er rettet begge veje. Det kan også vise en række opgaver og hændelser, der kan forekomme flere gange. Fungerer bedst med små mængder tekst.

 

Cirkel Pil Vandfald Process Slide

På samme måde som vandfaldsprocessen er denne cirkel pil vandfald det bruges til at vise sekventielle elementer med understøttende tekst for hver genstand. I stedet for små bokse har denne proces cirkler med pile, der kan vise retningen i hvilken opgaven er færdig. Du kan tilføje så mange cirkler, som du vil, så det passer til virksomhedens processer.

Vandfalddiagrammet er fantastisk til visualisering af numeriske data

Du kan nemt tilslutte tallene og få et diagram, der er forståeligt for alle.

Det traditionelle vandfaldskort giver dig mulighed for bedre at forstå kumulative effekter af positive og negative værdier

Den oprindelige værdi ændres i overensstemmelse med ovennævnte værdier.

Vandfaldsprocessen er af nedadgående natur

Det kan vise en række opgaver og hændelser, der kan forekomme flere gange.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish