<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android Mobile Præsentationsskabeloner

Antal dias: 3

I dag kører smartphones verden. Til det formål er mange virksomheder orienteret om at designe applikationer og software til dem. Hvis du er en af ​​de virksomheder, der opererer i den industri, er dette skabelonen for dig. Det er især nyttigt, hvis du opretter software til Android-telefoner. Ved at bruge denne skabelon vil du med succes præsentere dine nye ideer foran investorer og kunder.

Android PowerPoint-skabeloner

Mobile Pack i Android Design Template Slide

Dette dias er fantastisk til præsentation af forskellige designløsninger til Android. Du kan også præsentere præstationsnumre og foretage sammenligninger. Skabelonen giver dig mulighed for at vise flere datasæt via det visuelle cirkeldiagram. Desuden er udformningen af ​​diaset selv professionelt og vil holde publikum engageret i hele præsentationen.

Mobile Pack med Android Slide

Et andet kreativt dias, der hovedsagelig er baseret på tekst. Du kan nemt opdatere det for at passe til virksomhedens behov. Du kan præsentere forskellige software, som din virksomhed har oprettet eller endda præsentere en ny Android-telefon, som du har designet. Du kan også tilføje billeder af dit produkt for at gøre en endnu mere bekvem præsentation.

App Mobil Præsentation

Dette dias er det mest velegnede til at præsentere din nye Android-applikation. Du kan bruge det beskrive de vigtigste og mest interessante funktioner i applikationen. Der er masser af plads til at give korte beskrivelser og forretning ikoner også.

Fantastisk skabelon til præsentation af Android-relaterede data

Du kan med succes præsentere forskellige designløsninger til Android-smartphones.

Meget informativ og kompakt præsentation inden for 3 kun dias

Du kan præsentere de vigtigste oplysninger inden for 3 dias, og du kan nemt redigere dem for at forbedre dem.

Det professionelle design vil holde publikum altid forlovet

Skabelonen udviser et slankt og kreativt udseende, der vil fange investorer og kundernes opmærksomhed.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish