<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Bachelor Thesis Presentation Slide

Bacheloropgave Præsentationspakke

Antal dias: 10

At sammensætte din bachelorprojekt er ikke en lille opgave, så vi er her for at hjælpe dig med at organisere dine materialer i et brugervenligt layout og format. Denne bacheloropgavepræsentation vil lede presentatørens publikum gennem en kortere men mere effektiv forklaring. Forskerens proces med at udforske et bestemt studieområde kræver visuel variation for at holde publikum engageret. I denne præsentationspakke har hvert segment af bachelorprojektet et dedikeret dias for at fremvise resultaterne gennem grafiske billeder, pyramiddiagrammer, cirkulære diagrammer og farverige tabeller.

Vis din bacheloropgave med disse lysbilleder

Spy dit baggrundsoversigt

Konfiguration af kontekst og baggrundsoplysninger til din bacheloropgave er nøglen til at starte din præsentation ud på højre fod. Du vil klart opbygge din interesse, som førte dig til denne akademiske forskning og demonstrere, hvordan dine indsigter er værdifulde og på sporet. Baggrundsoversigtsskemaet fremhæver dit specialeformat, din speciale, dit forskningsdesign og dine konklusioner.

 

Identifikation af opgaven Problem Slide

At identificere hovedprincippet i dit forskningsproblem eller spørgsmålet danner grundlaget for din analyse og organiserer dit forskningspapir. Problem Slide giver en 4 point dekonstruktion af dit forskningsspørgsmål; Det giver underpositioner til analyse, ide, realisering og planlægning (for at løse problemet). Udvikling af en kortfattet præsentation af problemet vil lede dit publikum gennem din speciale proces og metode.

 

Præsentere din nøgle litteraturoversigt

Med mange meninger og forskning derude, vil du gerne understrege, hvordan din gennemgang af vigtig offentliggjort litteratur har påvirket din speciale og analyse. Litteraturoversigtbilledet giver plads til 3 indflydelsesrige værker, og det indeholder plads til forfatteren, titlen og oversigtsopgørelsen plus nøgleargumenter - som et citat, der fremhæver problemerne, konteksten eller recepten.  

 

At bryde forskningsmetoden for en bachelorafhandling.

Metodisk dias giver platformen til at artikulere, hvorfor en procedure blev valgt.

Brug data og prøver i din præsentation for at bevise pålideligheden af ​​dit argument.

Data- og prøvetabellen kan bekræfte og understøtte dit bachelorprojekt argument i et visuelt rent format - perfekt til præsentation til andre akademiske afdelingsledere.

Konklusionen på en bacheloropgave giver rekapitalet og relevansen af ​​dit forskningspapir.

Den mest kritiske del af bachelorprojektet er den konklusion, der opsummerer årsagerne til og resultaterne af den gennemførte forskning.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish