<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic Icons for PowerPoint template

Grundlæggende ikoner PowerPoint skabelon

Antal dias: 3

Brug af infographics i dine præsentationer er altid en god idé. Mange af de sindsspringende præsentationer fremstilles for det meste med billeder og så lidt tekst som muligt. Det skyldes, at billeder er mere mindeværdige end almindelig tekst, og publikum vil nemt kunne forstå og huske indholdet. Denne "Basic Icon" -skabelon giver dig mulighed for at levere fremragende præsentationer vedrørende din virksomheds profil.

Gratis Basic Icons PowerPoint Skabelon

Basic Ikoner Bruger Slide

Dette 'Bruger' ikon kan bruges i flere sammenhænge, ​​når du præsenterer. Du kan henvise til de brugere, der bruger dit produkt eller tjenester, eller du kan henvise til medarbejderne som brugere af virksomhedens organisationsstruktur og grænseflade. I begge tilfælde vil brugerikonet med held levere den tilsigtede besked til publikum.

 

Grundlæggende ikoner Placering Slide

Dette dias er fantastisk til at vise placeringen af ​​din virksomhed. Du kan bruge den til at vise hovedkontorets placering eller placeringen af ​​virksomhedens filialer eller butikker. Det er også fantastisk, hvis du vil præsentere potentielle nye steder for at udvide din virksomhed eller omfordele eksisterende.

 

Grundlæggende ikonoversigt Slide

'Chart'-ikonet er det bedste valg til at give korte oplysninger om din virksomheds præstationer. Du kan bruge cirkeldiagrammer, lodret og vandret stregdiagram, linjediagrammer og lignende. Disse grafer vil skabe et klart billede af virksomhedens økonomiske resultater, og publikum vil nemt forstå de komplekse tal.

Infographics er den bedste måde at skabe en mindeværdig og en tankegangende præsentation på

Du kan være sikker på, at dine præsentationer vil være fremragende med denne skabelon.

Placeringsikonet er perfekt til at præsentere virksomhedens placering og hvordan man nemt kan nå den

Det er også fantastisk til at bestemme nye potentielle steder for udvidelse af virksomheden.

Basic Chart Icon hjælper dig med at forenkle de komplekse finansielle numre

Du kan bruge cirkeldiagrammer, lodrette stregdiagrammer eller linjediagrammer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish