<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Calendar Icons Slide

Kalender ikoner skabelon pakke

Antal dias: 9

Virksomheden kan ikke med succes udføre sine aktiviteter uden ordentlig planlægning for dem. Denne skabelon giver dig et bedre indblik i, hvilke opgaver der skal implementeres i den nærmeste fremtid. Det vil gøre det muligt for dig at få et klart billede af hver frist, og du vil være i stand til at afslutte alt i tide. Der er en separat dias for hver måned, og du kan nemt redigere den eller skifte mellem måneder, så skabelonen passer til dine behov.

9 Lysbilleder fokuserer på kalendere

Ugentlige kalender ikoner Slide

Dette dias er fantastisk til at skitsere de vigtigste begivenheder i måneden. Du kan skitsere dem hver uge, så du kan skitsere de vigtige begivenheder og opgaver, der skal færdiggøres. Der er masser af plads til at notere forskellige opgaver, og du kan endda give en kort beskrivelse af hver af dem.

 

Årlige kalender ikoner Slide

På samme måde som denne ugentlige dias gør du det muligt at liste visse begivenheder, men på årsbasis. Du vil være i stand til at præsentere de vigtigste, der har potentiale til at påvirke virksomhedens præstationer og vækst. Publikum vil vide, at disse opgaver og begivenheder er afgørende, og at de skal prioriteres over alt andet.

 

Til-Do List Kalender Ikoner Slide

Dette dias er virkelig nyttigt, fordi det kan tjene som en tjekliste over, hvad der skal gøres. Du kan bruge det dagligt, ugentligt, månedligt og årligt, og det vil altid tjene dig i bedste fald. Det er meget nemt at liste alle opgaver, og du kan kort beskrive det, så publikum har en følelse af, hvad der skal gøres.

Professionel skabelon med et sofistikeret design, der er tiltalende for alle publikum

Du har bedre indsigt i hvilke opgaver der skal implementeres i den nærmeste fremtid.

Kalenderen kan tilpasses til ugentlige, månedlige og årlige skemaer

Slides kan nemt redigeres, så du altid kan opdatere det med nye begivenheder og opgaver.

Den opgave dias kan tjene dig som en tjekliste over, hvad der skal udføres på kortest tid

Du kan liste alle opgaver, og du kan give en kort beskrivelse af hver enkelt af dem.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish