<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful corporate icon slides

Corporate Color Icon Pack

Antal dias: 1

Denne skabelon er oprettet for at imødekomme alle virksomheders behov i den moderne erhvervsliv. Ved at være enkel, men meget professionel, vil du være i stand til succesfuldt at præsentere komplekse data. Den endelige præsentation vil være forståelig for alle publikum og vil holde dem engagerede i hele sin varighed. Du kan nemt inkorporere store datasæt i få dias. Du kan nemt redigere og opdatere dem, så de passer til dine behov.

Corporate ikoner

Organisationsoversigt Corporate Icon Pack Generic Slide

Ikonet for organisatorisk diagram bruges til at vise hierarkiske oplysninger eller til at rapportere relationer i en organisation. Du kan bruge det, når du vil vise virksomhedens struktur, normalt under præsentationer i HR-afdelingen eller under præsentationer for eksterne parter. Det er en fantastisk måde at vise, hvor værdifulde befolkningen i din organisation er.

Kalender Corporate Icon Pack Generic Slide

Dette ikon er fantastisk, når du vil fremhæve bestemte begivenheder eller bestemte opgaver, der skal gøres. Du kan også bruge den under forretningsmøder og samtidig skabe dagsordener. Du vil få et klart billede af virksomhedens kommende begivenheder. Du vil også kunne prioritere opgaverne og målene og afslutte hver af dem i tide

Opadgående pil Chart Corporate Icon Pack Generisk Slide

Opadgående pilediagrammet er fantastisk til at vise virksomhedens vækst over tid. Du kan også bruge den til at fremsætte forudsigelser om dens fremtidige ydeevne og at gøre vigtige konklusioner med hensyn til opfyldelsen af ​​virksomhedens mål.

Skabelonen passer til enhver virksomheds profil i den moderne erhvervsliv

Du vil nemt kunne redigere og opdatere diasene for at opfylde hvert krav.

Det er egnet til at præsentere store sæt data på en retfærdig måde

Bortset fra at være enkel, er billedet meget professionelt og har et slankt design.

Det kan være fantastisk til præsentationer for eksterne og interne parter

Det vil bidrage til en meget forståelig præsentation og på den måde kan den passe til alle målgrupper.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish