<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dark themed slide template

Mørk tema 30 Slide Template Pack

Antal dias: 30

Hvis du vil levere en præsentation, der vil have stor indflydelse på dit publikum, så er denne skabelon det rigtige valg for dig. Uanset hvilken form for præsentation du vil levere, kan du være sikker på, at det altid vil lykkes. Det kan nemt redigeres for at passe til enhver virksomheds behov, og det kan bruges i enhver industri. Du kan altid opdatere det med relevante data, og dit publikum vil være helt engageret i hele præsentationen.

En 30 Slide Presentation Template Pack

Dark Temat Template Horisontal Bar Diagram Slide

Det vandrette stregdiagram er fantastisk til sammenligning af forskellige datasæt. Den afhængige variabel er vist på den vandrette akse. Det er godt, hvis du vil vise forskellige relationer mellem forskellige variabler relateret til virksomhedens præstationer. Længden af ​​stængerne afhænger af datasættets størrelse.

Mørk tema verdenskort slide

Dette dias er godt til at repræsentere virksomhedens præstationer i forskellige regioner. Ved at opdatere kortene kan du med succes vise, hvor dit firma er mest succesfuldt. Det er også godt til at præsentere kundemålgrupperne og bestemme rigtige strategier for, hvordan man når dem.

Dark Theme SWOT Analysis Slide

Dette dias er godt til at bestemme styrken, svagheden, mulighederne og truslerne i din virksomhed. Det er egnet til at foretage en grundig intern og ekstern analyse relateret til virksomhedens overordnede præstation. Ved at gøre det vil du være i stand til bedre at udnytte enhver lejlighed og bedre reagere på bestemte risici ved succesfuldt at håndtere udfordringerne.

En meget tilpasningsbar og effektfuld skabelon, der passer til enhver virksomheds behov

Det kan nemt opdateres med relevante data, og det er tiltalende for enhver form for publikum.

Den mørke tema verdenskort slide giver dig mulighed for nemt at præsentere virksomhedens præstationer på forskellige områder

Du vil få et bedre indblik i din virksomheds succes, og du vil være i stand til at udvikle bedre strategier.

SWOT-analysen er god til at bestemme de interne og eksterne faktorer, der påvirker din virksomhed

Din virksomhed vil blive bedre forberedt, når den står over for en usikkerhed og vil kunne udnytte enhver mulighed.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish