<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital marketing presentation slides

Digital marketing præsentationsskabelon

Antal dias: 3

Markedsføring er en væsentlig ledelsesproces for at flytte varer og tjenesteydelser til kunden. For at din virksomhed skal kunne placere deres gode, skal de have en effektiv markedsføringsstrategi. I dag er den mest succesrige version af markedsføring den digitale markedsføring. Denne skabelon giver dig mulighed for at definere aktiviteterne i forbindelse med digital markedsføring og kommunikere det med interne og eksterne parter.

Digital marketing powerpoint dias

Social media marketing slide

I dag er social media marketing det mest populære alternativ til marketing. Det er meget udbredt af virksomheder, fordi det er ret overkommeligt, og det kan tiltrække forskellige kunder på kort tid. Du kan bruge dette dias til at præsentere virksomhedens succes på dette område og skitsere de mest brugte sociale medier. De mest succesrige er Facebook, YouTube, Instagram og Twitter.

Seo digital marketing slide

Søgemaskineoptimering gør det muligt for dig at få større synlighed på dit websted. Ved at optimere det vil du tiltrække et højere antal besøgende, som er dine potentielle kunder. SEO omfatter tekniske og kreative elementer, der kræves for at forbedre drevtrafik, placeringer og øge bevidstheden i søgemaskiner.

Digital marketing chart slide

Dette dias inkorporerer en kreativ repræsentation af det vertikale diagram dias. Du kan bruge den til at vise vigtige data relateret til virksomhedens præstationer. Du kan også bruge den til at sammenligne alle datasæt eller vise forskellige forhold mellem forskellige variabler.

En professionel skabelon til præsentation af forskellige marketingstrategier, der gælder for enhver virksomhed

Skabelonen er designet til digitale marketingpræsentationer, der gør det muligt for virksomhederne med succes at fange opmærksomhed hos interne og eksterne parter.

Vellykket præsentation af de sociale medier marketing værktøjer og aktiviteter

Social media marketing er meget effektive for at tiltrække forskellige kunder, og det er ret overkommeligt.

Skabelonen er fantastisk til at præsentere SEO-processen i virksomheden og dens samlede indvirkning

Du kan nemt præsentere de tekniske og de kreative elementer i processen, der kører den samlede trafik.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish