<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Icons for financial presentation

Financial Icons PowerPoint-skabelon

Antal dias: 3

At skabe en tankegangspræsentation vil være umulig uden den rigtige skabelon. Husk også på, at de bedste præsentationer indeholder en masse infographics, der fanger opmærksomheden fra publikum. Derfor, hvis du ønsker at oprette en præsentation, som er forståelig for alle, har vi designet skabelonet Financial Icons, der er perfekt til præsentation af virksomhedens økonomiske data.

Gratis PowerPoint-skabelon til finansielle ikoner

Finansielle ikoner Accounting Slide

Det første valg på vores liste over Finansielle ikoner er Accounting Icon. Du kan bruge dette til med succes at vise vigtige regnskabstal, der er relevante for virksomhedens præstationer. Ved at bruge visuals får publikum et bedre billede af virksomhedens aktiver og passiver.

 

Finansielle ikoner finansiel rapport slide

En anden vigtig indikator for virksomhedens rentabilitet er de finansielle rapporter. Til dette formål vil dette ikon være det bedste valg til at præsentere virksomhedens ressourcefordeling. Uanset om du vil introducere publikum med balancen, resultatopgørelsen eller pengestrømsopgørelsen, er dette dias det rette sted at gøre det.

 

Finansielle ikoner Balance Slide

Hvert firma har sine omkostninger og overskud. Det er meget vigtigt at kende dit break-even punkt og skabe den rette balance mellem dem. Ved at bruge dette ikon kan du tydeligt vise, om forskellen mellem dem er positiv, og du kan bruge den til at foreslå nye måder til at holde balancen mellem dem.

Jo flere infographics du bruger, jo bedre præsentationen vil være

Publikum vil være helt forlovet, og du vil være i stand til at efterlade et mindeværdigt indtryk på dem.

Regnskab ikonet er fantastisk til at præsentere virksomhedens præstationer i det hele taget

At præsentere vigtige og relevante tal har aldrig været lettere.

Denne skabelon giver dig mulighed for at skabe innovative løsninger til din virksomheds fremtidige pengestrømme

Du vil kunne spore den økonomiske udvikling og skabe en perfekt balance mellem virksomhedens aktiver og passiver.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish