<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
General PowerPoint Icons Slides

General PowerPoint ikoner skabelon

Antal dias: 3

Disse ikoner kan bruges af enhver virksomhed, og de er nyttige til at præsentere generelle data om virksomhedens præstationer. Det kan nemt redigeres for at passe til enhver afdeling i virksomheden. Det kan også opdateres hurtigt, så det afspejler virksomhedens nuværende position. Du kan skræddersy det til enhver industri, og du kan være sikker på at de komplekse data vil blive præsenteret på den enkleste måde.

Ikoner til generelle præsentationer

Opadgående pil Kort generelle ikoner Slide

Diagrammet med opadgående stigende pile er fantastisk til at præsentere konsistent vækst i virksomheden. Ved siden af ​​de visuelle ikoner kan du vise relevante tal, der understøtter virksomhedens vækst, og som giver mulighed for yderligere prognoser for virksomhedens præstationer. Publikum får et klart billede af virksomhedens position i branchen.

Human Light Bulb General Ikoner Slide

Lyspæren er et symbol for nye ideer. Du kan bruge denne skabelon, når du vil præsentere nye ideer foran det relevante publikum eller involvere dem i en brainstormingsproces. Dette skaber et meget interaktivt miljø og vil resultere i et gensidigt ønsket resultat.

Lodret stregdiagram Generelle ikoner Slide

Ikonet for lodret stregdiagram kan bruges med succes, når du vil præsentere kategoriske data med rektangulære stænger, der varierer i højder. Højden af ​​stregdiagrammet afspejler dataværdien, der er tegnet mod den vertikale y-akse og den vandrette x-akse.

En generel ikon skabelon, der passer til enhver virksomheds behov

Det kan passe til alle afdelinger i virksomheden, uanset hvilken industri det opererer i.

Med sit slanke og professionelle design vil det bidrage til en yderst interaktiv og vellykket præsentation

Publikum vil blive involveret i hele præsentationen og vil have et klart billede af virksomhedens position i branchen.

Perfekt til brainstorming af nye strategiske og operationelle ideer

Du kan også præsentere relevante data langs ikonerne, der vil resultere i en vellykket repræsentation af virksomhedens præstationer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish