<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic mobile template slides

Generic Mobile Pack Skabeloner

Antal dias: 11

Denne skabelon er nyttig til enhver virksomhed, der er relateret til mobilteknologier. Det er fantastisk til at præsentere forskellige mobile løsninger og til at spore den samlede ydeevne. Det er meget visuelt og det er egnet til at vise vigtige indikatorer vedrørende virksomhedens succes. Det kan også bruges til brainstorming af nye ideer eller bestemmelse af potentielle udfordringer. Det overordnede design er virkelig professionelt og det er fantastisk til interne og eksterne præsentationer.

Pakke med mobile præsentationsskabeloner

Generisk Mobile Pack Line Diagram Slide

Et af de mest almindelige diagrammer til præsentation af vigtige data er linjediagrammet. Det viser informationen som en række datapunkter, der er forbundet med en lige linje. Det er virkelig nyttigt at sammenligne ændringer over en bestemt periode for mere end én gruppe data. Du kan bruge den til at vise fremskridt i din virksomhed gennem årene og at forudsige fremtidige resultater.

Generiske mobile pack-top sociale medier sites slide

Når du arbejder i mobilteknologibranchen, skal du have mange konkurrenter. På grund af det er det vigtigt at have en god reklamestrategi, der kan hjælpe dig med at forbinde med så mange kunder som muligt. Dette dias er fantastisk til bestemmelse af din online tilstedeværelse og til planlægning af dine fremtidige marketingaktiviteter.

Generisk Mobile Pack Målgruppe Slide

Dette dias er fantastisk til at beskrive din målgruppe. Du kan skitsere alle målområderne og kort beskrive hvilken indflydelse du har på dem. Du kan også beskrive, hvordan du skal nå dem, og hvad gør dig til at skille sig ud fra dine konkurrenter.

Generisk mobilpakke skabelon, der er fantastisk til virksomhedspræsentationer relateret til mobilteknologier

Det er fantastisk til præsentation af forskellige mobile løsninger og til sporing af ydeevne.

Stor brug af linjediagrammet for at præsentere ændringer over en vis periode

Du kan bruge den til at præsentere virksomhedens fremskridt gennem årene.

Skabelonen har et professionelt udseende, og det er fantastisk til udvikling af reklamestrategier

Ved at bruge denne skabelon kan du oprette en præsentation, der vil tiltrække flere kunder og gøre dig opmærksom på konkurrenterne.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish