<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Human infographic slide in pictogram for pharmaceutical presentation

Pharmaceutical PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Pharmaceutical Template Pack er en grafisk pakket præsentation - ideel til farmaceutiske repræsentanter, apotekere og apoteksteknikere. Designet til en fokuseret præsentation og ikke rodet med store billeder, vil denne skabelon først understrege dit indhold.

Gratis PowerPoint-skabelon til farmaceutisk præsentation

Månedlig projektstatus Slide

Virkningen er alt. Det Månedlige Projekt Status Slide er bare det. Dette dias kan bruges på flere måder: En kalender med opgaver eller en liste over holdbehov eller mål. For de apoteker, der har brug for mange datoer, kan denne side også blive dupliceret. Ved hjælp af et enkelt radialstregdiagram kan du vise en procentdel eller tildele en værdi til hver indgang.

 

Apotek gantt diagram

Gantt-diagrammer er den nemmeste måde at oprette en projektplan for et hold på. Projektfaser, nøgledatoer og vigtige handlinger er alle detaljerede på hver side af tidslinjen. Som en planlægningsressource kan dette diagram også bruges til salg af apoteker - der beskriver store salgscykler i løbet af året eller beskriver marketingkampagner eller e-mail-opsøgende kampagner. Dette Pharmacy Gantt Chart kan bruges på flere områder.

 

Human Organ Specialties

Dette diagram er en farverig og kunstig måde at præsentere information om virkningerne af interaktioner med de menneskelige organer - nyrer, lunger, mave og lever. Hver kapsel af information giver plads til titling og en skriftlig beskrivelse.

 

 

Pestel Analysis slide er svar på 6 nøgle spørgsmål i enhver farmaceutisk analyse.

En ramme, der bestemmer eksterne nøglefaktorer, der påvirker dit projekt, herunder: politisk arena, økonomi, sociale faktorer, teknologiske virkninger, juridiske spørgsmål og miljøpåvirkninger.

Personikonet i Human Infographic-diasshowet viser kroppens interaktioner

Ved hjælp af et menneskeligt piktogram giver en større indflydelse, som visuelt spørger publikum.

Vis dine produktkategorier for apotek i et simpelt, letlæseligt bord

På siden Apoteksprodukter findes en hurtig referencevejledning til alle dine apoteksprodukter.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish