<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Icons Slides

Præsentationsdataikoner

Antal dias: 4

Denne data ikon skabelon giver dig mulighed for at præsentere værdifulde data på en meget visuel måde. Virksomheder har en tendens til at have mange data, og det kan være svært at præsentere det hele i en enkelt præsentation. Derfor giver ikonerne dig mulighed for at passe alle dataene inden for få dias og vil være meget informativ på samme tid. Brugen af ​​infographics tiltrækker publikums opmærksomhed og holder dem engageret hele tiden.

Indsamling af data relaterede ikoner til din præsentation

Pie Diagram Data Ikon Pack Slide

Kigediagramikonet giver dig mulighed for nemt at præsentere, hvordan visse dele bidrager til oprettelsen af ​​hele. Du kan vise dataene som andel, relative værdi eller procentsatser. Du kan dybest set vise oplysninger relateret til salg, indtægter, fortjeneste og overordnede præstationer.

 

Folder gear data ikon pakke dias

Mappedrevet er et rigtig nyttigt ikon, når du vil præsentere analyseprocessen for et stort datasæt samt at fremhæve andre aspekter. Hver ledelse kræver en veludviklet analyse af sine data, og du kan være sikker på, at denne skabelon giver dig mulighed for effektivt at foretage en detaljeret analyse. På grund af sin enkelhed, vil det let blive forstået af ethvert publikum.

 

Hængelås Data ikon Pack Slide

Ved hjælp af hængelåsikonet kan du angive, at dataene er private og sikre. Dette er især vigtigt, hvis dataene er meget fortrolige, og det kan ikke deles med nogen. Publikum vil vide, at dataene er troværdige og derfor pålidelige.

Data ikon skabelonen giver dig mulighed for at præsentere værdifulde data visuelt

Virksomheder har en tendens til at have mange data, og det vil gøre det muligt for dem at præsentere store databaser i en enkelt præsentation.

Hele præsentationen vil være ligetil og professionel på samme tid

Det vil være meget forståeligt for publikum, og de vil være involveret i hele præsentationen.

Du vil med held præsentere analyseprocessen

Det er egnet til at foretage detaljeret analyse, at ledelsen kan bruge den til videre drift.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish