<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science icon illustrations

Science icon skabelon pakke

Antal dias: 3

Denne Science Icon Pack er designet til at passe til ethvert videnskabsprojekts behov. Det kan skræddersys til at passe til enhver præsentation, der kræver lidt mere ekspertise, men samtidig vil det let forstås af ethvert publikum. Der er mange ikoner, som vil bidrage til en visuel præsentation og vil give dig mulighed for at forenkle komplekse datasæt.

Skabelonpakke bestående af science icons

Laboratorieartikler videnskab ikon pakke dias

Disse ikoner giver dig mulighed for at præsentere udviklingen inden for det videnskabelige og farmaceutiske område. Det kan skræddersys til at passe til mange virksomheders behov, der opererer i brancher, hvor der er behov for sådanne forsyninger. Du kan bruge den til at præsentere lancering af nye produkter, data vedrørende indkøb af varer og for at vise den samlede fremstillingsproces for visse produkter.

Lyspære videnskab ikon pakke dias

Dette er egnet, når nye ideer skal overses og bringes til livs. Det er fantastisk til brainstorming af eventuelle forbedringer, der skal gøres, og for at beslutte om udvikling af nye projekter. Lysbildet vil holde publikum meget engageret og vil bidrage til et interaktivt miljø.

Graduation Cap Science ikon Pack Slide

Uddannelsesdækket kan henvise til den ekspertisegrad, som medarbejderne skal have. Det kan symbolisere uddannelsesgrader og vidensniveau, der kræves af virksomheden og projekterne. Det kan bruges til at præsentere nuværende medarbejderes viden eller at skitsere, hvad der forventes af fremtidige medarbejdere med hensyn til deres universitets grader.

Skabelonen er designet til at passe til ethvert videnskabsprojekts behov

På grund af dets enkle design vil det være forståeligt for ethvert publikum.

Det er meget professionelt med et slankt og minimalistisk design

Det bruger også en masse infographics, der vil forenkle eventuelle komplekse data.

Skabelonen kan bruges til at vise visse udviklinger inden for det videnskabelige og farmaceutiske område.

Det kan bruges til at præsentere virksomhedens nøgleaktiviteter, såsom lancering af nye produkter, indkøb af indkøbsvarer og overordnet fremstillingsproces.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish