<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Tropical Theme Thank You slide

Tak Slider PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Der er intet mere effektfuldt end at have en spektakulær ende på præsentationen. Det er en almindeligt accepteret tommelfingerregel at udtrykke taknemmelighed for publikum for at gøre tid til at lytte til din præsentation. Denne skabelon har et stort udvalg af 'Thank you' dias, som du kan vælge imellem, og du kan skræddersy det til din tale.

Gratis PowerPoint-skabelon til tak. Slide

Tak Professionel Slide

Hvis din præsentation er af forretningskarakter, anbefaler vi stærkt at bruge dette dias. Det har et seriøst, men alligevel et professionelt design, der vil understrege betydningen af ​​præsentationen. Du kan også indlede en yderligere diskussion med publikum og udvikle emner til et andet møde. De vil respektere din indsats og vil gerne høre mere fra dig.

 

Tak Moderne Slide

Denne moderne dias er fantastisk, hvis du vil kommunikere til et yngre publikum på en mere kreativ måde. Du vil holde dem interesserede indtil slutningen af ​​præsentationen og vil motivere dem til at bidrage med deres meninger om det underliggende spørgsmål.

 

Tak Minimalistisk Slide

Dette dias passer til enhver form for præsentation. Uanset om det er en professionel en eller mindre formel, vil denne minimalistiske dias være tiltalende for ethvert publikum. Dine aktionærer og ledere vil sætte pris på sin enkelhed, og den yngre befolkning finder det meget omfattende.

At have den perfekte 'Tak' slide i slutningen kan være en 'game changer'

Udtryk taknemmelighed har aldrig været mere spektakulært.

At have en professionel 'Tak' lysbillede vil understrege betydningen af ​​din præsentation

Det giver dig mulighed for at deltage i en seriøs diskussion med dit publikum.

Den minimalistiske 'Tak' er den perfekte pasform til hver præsentation

Det er tiltalende for alle publikum, uanset deres kompetencer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish