<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
world globe in four segments point

World Globe PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Globale interaktioner bliver mere og mere almindelige, når vi udvikler sig i den digitale tidsalder. Uanset om det er forretning eller fritid, giver fremskridtene i kommunikationsbranchen os mulighed for at tale med nogen fra den anden side af verden i realtid. Når din virksomhed opererer i flere lande, kan denne diaspakke være meget nyttig til at identificere nøglemarkeder, trends og demografi.

Gratis PowerPoint-skabelon til World Globe Presentation

Nøgle demografi efter region dias

Identificer din måldemografi med denne hurtige og nemme dias. Vis detaljer om din kundebase ved at definere dit ønskede område og distribuere klienterne ud fra dine valgte karakteristika. Alle demografi er forskellige og er opmærksomme på deres adfærd og tendenser kan give dig bedre mulighed for at fremme din virksomhed eller produkter.

 

Strategiske punkter Slide

Kortlæg de strategiske punkter fra hele verden på en meget klar og visuel måde. Uanset om det er distributionscentre eller produktionscentre, har hver placering forskellige stærke og svage punkter, som kan bruges så effektivt som muligt.

 

Markedsandel glide

Se hvordan hver operationscenter over hele verden udfører, og hvor meget af markedsandelen de ejer i deres respektive placeringer. Du kan nemt lave sammenligninger for at identificere svage og stærke punkter for hver gren. Dette dias giver en nem visualisering af det område, du skal analysere, og du kan give tilstrækkelige kommentarer til hver.

Brug af verdenskort til at præsentere verdensomspændende steder er lige så effektiv som det bliver

Spar tid og energi ved at bruge disse kortfattede og klare kort, der let læses og forstås.

Vis demografien i dine operatørlande

At identificere målgruppen for dine tjenester eller produkter er en væsentlig del for at sikre, at kundebase opnås effektivt.

Planlæg for fremtidige ekspansionsplaner

Efter en analyse skaber du hurtigt de bedste muligheder for at udvide din virksomhed til nye områder, lande eller kontinenter.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish