<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android mobil præsentation skabelon pakke

Antal dias: 3

I dag er smarte telefoner en uundgåelig del af vores hverdagsliv. På grund af det er mange firmaer der designer forskellige applikationer og software til dem. Denne særlige skabelon er designet til Android-udviklerne. Hvis din virksomhed opererer i den virksomhed, så er denne skabelon den rigtige for dig. Det udviser et flot og slankt design med mange infografier, der vil holde dit publikum engageret.

Android Mobile Skabeloner

Mobile Pack med Android Slide

Det første lysbillede kan bruges til en kort introduktion af virksomhedens aktiviteter. Du kan kort beskrive eventuelle potentielle Android-løsninger. Du kan også skitsere bestemte mål og sammenligne. Der er masser af plads til yderligere tekst, og du kan også tilføje billeder for at gøre en endnu mere bekvem præsentation.

Kvalitet og sikret Smartphone Slide

Dette dias er fantastisk til at beskrive funktionerne i dit produkt. Du kan skitsere sine funktioner og fordele, det har sammenlignet med de andre produkter på markedet. Det er vigtigt at skitsere sine kvalitets- og privatlivsfunktioner og hvilke fordele det vil få for den potentielle kunde.

Nu tilgængelig til Mobile Slide

Dette er nyttigt, hvis du kommer ind i smartphone-industrien med et eksisterende produkt. Hvis du ikke har en mobilapplikation hidtil, er dette det rigtige lysbillede for at fremme din nye oplevelse. Du kan beskrive de nødvendige trin og mulighederne i forbindelse med din nye lancering af apps. Designet er meget professionelt og tiltrækkende for mange investorer og kunder.

Stor skabelon til Android-relaterede applikationer og softwarepræsentationer

Fordi smartphones er en uundgåelig del af vores liv, er denne skabelon egnet til alle Android-udviklere for at hjælpe dem med at skabe bedre software.

Professionelt og slankt design, der succesfuldt målretter investorer og kunder

Skabelonen er meget visuel og vil holde et publikum engageret i hele præsentationen.

Du kan præsentere forskellige løsninger og følge virksomhedens overordnede udvikling

Du kan bruge skabelonen til at præsentere virksomhedens overordnede ydeevne og foretage sammenligninger.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish