<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Presentation Slides

Digital Marketing Presentation Skabeloner

Antal dias: 3

De siger et produkt er intet værd uden den perfekte markedsføringsstrategi. Du kan have et produkt af høj kvalitet, men hvis det ikke annonceres korrekt, kan det være totalt fejl. Derfor vil denne skabelon gøre det muligt for din virksomhed at skabe den perfekte digitale marketingstrategi. I dag er digital markedsføring en uundgåelig del af virksomhedens succes. På grund af det er din præsentation meget værdifuld og kan let opdateres, så den passer til din virksomheds behov og krav.

Digital Marketing Skabeloner

Social media marketing slide

Social Media Marketing er nok det mest succesfulde alternativ til marketing. Det er også ret billigere end traditionel markedsføring. Med denne skabelon kan du nemt skitsere alle de sociale medier, som du skal bruge til at nå dine mål. Den mest anvendte og sandsynligvis den mest succesrige er YouTube, Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest.

Seo slide

Søgemaskineoptimering er den mest værdifulde proces, der er en del af den digitale markedsføring. Det er den proces, der maksimerer antallet af besøgende på en bestemt hjemmeside. Som en konsekvens vil webstedet vises øverst i listen over resultater, og du vil få mere popularitet. Ved at tiltrække flere visninger kan du med succes promovere dit brand.

Digital marketing ending slide

Den sidste slide har et slankt udseende, og det er designet til at passe til alle virksomheders behov. Du kan bruge den til at genvinde de endelige aktiviteter og resultater af den digitale marketingstrategi. Du kan skitsere de sociale medier, som du vil bruge til reklame og prognose det endelige resultat af den gennemførte strategi.

Skabelonen er yderst professionel og kan tilpasses til virksomhedens behov

Med det enkle design kan du sørge for at skabe en vellykket præsentation med perfekt skræddersyet marketingstrategi.

Social Media Marketing er den mest anvendte måde at markedsføre i dag

Dette dias er et godt sted for at redegøre for de sociale medier, du skal bruge, som Facebook, YouTube og så videre.

SEO spiller en stor rolle i at tiltrække besøgende og vinde popularitet

Search Engine Optimization har en stor rolle i den digitale marketing, og det vil gøre det muligt for dig at succesfuldt fremme dit brand.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish