<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic Text Slides

Generiske tekstdyseskabeloner

Antal dias: 3

Tall og grafer er en fantastisk måde at lave mindeværdige præsentationer på, og derfor elsker investorer og ledere dem. Men der er tidspunkter, hvor du skal oprette præsentationer bestod af en masse tekst. Da teksten kan være en uundgåelig del, er denne skabelon designet til at gøre præsentationen mere engagerende og kreativ. Designet er virkelig professionelt og giver dig mulighed for at levere en interaktiv præsentation, som din målgruppe vil huske det.

Præsentationsskabelon med fokus på tekst

Generisk tekst Årlige begivenheder Slide

Når du har meget information at dele, og når størstedelen af ​​det er almindelig tekst, kan kategorisering af dataene være meget nyttigt. Du kan bruge dette dias til at skitsere vigtige begivenheder, der er sket i de sidste par år for at skabe en god tidslinje. Det er også nyttigt for at vise virksomhedens præstationer i de seneste år.

Generiske Tekst Team Medlemmer Slide

Ikke et enkelt selskab lykkes uden de rigtige personer i organisationen. Du kan repræsentere dine succesfulde hold og rose dem for deres præstationer. Du kan separat introducere lederen og holdmedlemmerne til publikum. Der er også nok plads til at give vigtige oplysninger om deres opgaver og endda inkludere et kort bio.

Generisk tekst område diagram Diagram

Du kan også prøve at konvertere alle data, du måtte have, til et områdeoversigt. Dette diagram er nyttigt for at sammenligne udførelsen af ​​forskellige segmenter, og hvordan de tilføjer det hele. Dette dias er et af de mest synlige i skabelonen, og du vil kunne give et godt indtryk af publikum.

Opret mindeværdige tekstpræsentationer med denne kreativt designede skabelon

Selv om der kommer til at være meget tekst inkluderet i præsentationen, vil det endelige resultat være meget engagerende og kreativt.

Præsentere oplysninger ved at kategorisere det i henhold til tidspunktet for forekomsten

Du kan skitsere vigtige begivenheder, der er sket i løbet af de sidste par år.

Skabelonen vil gøre det muligt for dig at præsentere virksomhedens medarbejdere og at rose dem for deres resultater

Der er rigelig plads til at give vigtige oplysninger om deres ansvar og deres bidrag til organisationen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish