<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales text slides

Tekstbilleder Salgspræsentationsskabelon

Antal dias: 3

Denne salgsskabelon hjælper dig nemt med at fastsætte salgsmål og definere salgsstrategier. Du kan nemt følge salgsprocessen og bestemme hvilke aktiviteter der skal gennemføres for at forbedre dem yderligere. Du kan også udvikle en salgsplan og bestemme antallet af medarbejdere, du skal bruge for at nå dit ønskede mål. Skabelonen er virkelig professionel og har et slankt design. Publikum vil blive fuldstændig engageret i hele præsentationen.

Salgsbaseret tekstglasseskabelon

Salg tekst dias

Dette er det første skabelon i skabelonen, og det er nyttigt at lave en kort introduktion til dine salgsaktiviteter. Du kan kort beskrive de nøgleprodukter eller aktiviteter, der genererer de højeste indtægter. Du kan også nævne de personer, der bidrager mest til salgsindtægterne, og hvad er de generelle salgsomkostninger.

Salgs tekstkolonner Slide

Dette dias er fantastisk til at beskrive visse trin i hele salgsprocessen. Du kan beskrive, hvordan og via hvilke kanaler du planlægger at sælge dine produkter / tjenester. Du kan også forklare, hvilken medarbejder der er ansvarlig for hvilken opgave. Det er fantastisk til at skabe bestemte milepæle og alt der er forbundet med dem.

Salgs tekst og billede

Det sidste billede er fantastisk til at genvinde historien hidtil. Du kan skitsere, hvor virksomheden står lige nu i salgsprocessen og mod hvor den går. Du kan beskrive, hvad der skal forbedres, og hvordan du skal forbedre det. Også at tilføje billeder og redigere data er meget enkelt, og din præsentation vil altid være opdateret.

Du kan nemt fastsætte salgsmål og salgsstrategier ved hjælp af denne skabelon

Du kan også følge fremskridtene, og du kan bestemme alle aktiviteterne i forbindelse med salgssuccesen.

Skabelonen er god til at rose salgsfolk og til at delegere salgsopgaver

Du kan forbinde personale med bestemte milepæle og bestemme deadlines for opgaver, der er opnået.

Omhyggelig beskrivelse af hele salgsprocessen i øjeblikket og hvordan du kan forbedre det yderligere

Skabelonen er fantastisk til at redegøre for udfordringer og hvordan du skal overvinde dem.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish