<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />

Vaak gevraagd
vragen

24 Slides.com Template Hub

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen:

24 Slides Template Hub is een bibliotheek met krachtige PowerPoint-sjablonen. Leden kunnen sjablonen downloaden en aanpassen, gegevens erin importeren en deze naar eigen inzicht opnieuw brandmerken. De bibliotheek is een uitbreiding van de ontwerpservice voor aangepaste presentaties van 24 Presentaties.
Om ervoor te zorgen dat de presentatiesjablonen niet openbaar zijn en daarom te veel worden gebruikt, beperken we deze tot leden. We staan ​​wel toe dat leden worden aanbevolen (en aanbevolen) om vrienden en collega's uit te nodigen. Dit stelt ons in staat om te groeien en exposure te creëren, terwijl we mensen ook de mogelijkheid bieden om vrienden en collega's uit te nodigen om ook de bibliotheek te gebruiken.
U moet helaas een uitnodiging per e-mail ontvangen.
We hebben sjablonen die vallen onder de farmaceutische, management, consulting, retail, SaaS, financiën en nog veel meer. Dit zijn sjablonen met hoge impact met meerdere dia's in elke sjabloon en enkele geanimeerde sjablonen. Alle kunnen eenvoudig worden aangepast in PowerPoint, Keynote van Google Presentaties en veel zijn verbonden met gegevensbladen die kunnen worden bewerkt in Excel.
We willen onze community laten groeien, maar we willen ervoor zorgen dat we deze ook beperkt houden. Wij zijn van mening dat dit een bibliotheek met een hoge waarde is en dat u deze met uw vrienden en collega's kunt delen, wetende dat ze er baat bij zullen hebben. Op die manier bouwen we aan exposure terwijl we u en uw netwerk hoogwaardige, aanpasbare sjablonen leveren.
Kan zijn. Op dit moment kunnen we echter alleen een eindig deel ervan zien vanwege de eindige lichtsnelheid. Vanaf het begin van het universum expandeert het licht en kunnen we alleen de delen van het licht zien die door de tijd zijn gereisd om ons te bereiken. Dit betekent (in theorie) dat we een bolvormig universum kunnen zien met een straal van ongeveer 47 miljard lichtjaar. Cool toch?
DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish