<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Phase slide with circle chart and five sections

Academische presentatie PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

Deze sjabloon voor academische doeleinden stelt u in staat om unieke presentaties te maken. Je kunt ze eenvoudig aanpassen aan elke onderwijsinstelling, zoals middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en zelfs basisscholen. De sjabloon is zeer professioneel en de docenten en professoren zullen hun kennis met succes aan hun studenten leveren.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor academische presentatie

Donutcirkeldiagram Academische presentatie Dia

Het cirkeldiagram is geweldig om te laten zien hoe elk deel van de gegevens bijdraagt ​​aan het geheel. Het toont numerieke verhoudingen en elk segment van de cirkel is evenredig aan de hoeveelheid die het vertegenwoordigt. Ze zijn geweldig voor schoolcursussen, zoals wiskunde en statistieken, omdat veel gegevenssets duidelijk kunnen worden weergegeven. Het kan voor elk opleidingsniveau worden gebruikt.

 

Proces Academische Presentatieschuif

De processchema wordt gebruikt om een ​​voortgang te tonen; een tijdlijn; opeenvolgende stappen in een taak, proces of workflow; of om beweging of richting te benadrukken. De gewenste tekst verschijnt in pijlvormige zeshoeken, terwijl een andere tekst kan worden toegevoegd onder de pijlvormen.

 

Geclusterde staafdiagram Academische presentatie Dia

De staafdiagrammen zijn tegenwoordig het meest geëxploiteerde type grafieken. Dat komt omdat ze eenvoudig zijn en eenvoudig kunnen worden aangepast aan elke soort gegevens. Het geclusterde kolomdiagram wordt gebruikt voor het vergelijken van discrete waarden tussen categorieën. De hoogte van de balken is evenredig aan de gegevenswaarden die worden weergegeven.

 

Professionele sjabloon waarmee u unieke presentaties voor geleerde doeleinden kunt maken

De sjabloon is gemaakt voor elke onderwijsinstelling.

Het cirkeldiagram is geweldig om aan te geven hoe bepaalde delen van gegevens het geheel toevoegen

Het is het meest geschikt voor wiskundige of statistische doeleinden.

Met het geclusterde kolomdiagram kunt u discrete waarden vergelijken

De hoogte van de balken is altijd evenredig met de gegevens die deze weergeeft.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish