<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Balanced Scorecard in Financial Perspective Area Chart

Evenwichtige Scorecard Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Een balanced scorecard is een strategische tool voor het prestatiebeheer. Het is een rapport dat managers helpt bij het volgen van de uitvoering van taken door het bedrijf en om de effecten van deze activiteiten te beheersen. Deze scorecard is erg handig voor het bijhouden van de activiteiten die worden uitgevoerd door het management van de strategie-implementatie en het operationele beheer. De sjabloon heeft een eigentijds ontwerp en de inhoud ervan zal voor elk publiek begrijpelijk zijn.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor Balanced Scorecard-presentatie

Balanced scorecard belangrijke aspecten glijden

U kunt de presentatie starten door het publiek kennis te laten maken met de belangrijkste aspecten van de balanced scorecard. Ze kunnen een beter beeld krijgen van de bedrijfsprestaties en zullen bekend raken met haar activiteiten. Die kernactiviteiten zijn de financiële vooruitzichten, de klantperspectieven, het interne procesperspectief en het leer / groeiperspectief.

 

Balanced scorecard financiële vooruitzichten dia

Deze dia is geweldig voor het presenteren van de financiële vooruitzichten. U kunt het lijndiagram gebruiken voor een betere weergave en afbeeldingen toevoegen aan de presentatie. De financiële vooruitzichten zijn toegespitst op de financile prestaties van de organisatie en laten zien hoe de financiële middelen van de onderneming worden gebruikt.

 

Uitgebalanceerde scorecard lijndiagramschuif

Deze dia is ontworpen om de algehele prestaties van het bedrijf gedurende het hele jaar weer te geven met behulp van het lijndiagram. Je kunt het gebruiken om het te vergelijken met de prestaties van de voorgaande jaren en de voortgang ervan volgen. Het heeft een slank ontwerp en is aantrekkelijk voor elk publiek.

Een geweldige tool om de prestaties van het bedrijf te volgen, is de balanced scorecard.

Het is een rapport dat de managers helpt bij het volgen van de uitvoering en controle van de activiteiten door het bedrijf.

De balanced scorecard toont de financiële vooruitzichten, het klantperspectief, het interne procesperspectief en het leer / groeiperspectief

Dit zijn de factoren die cruciaal zijn voor het volgen van de prestaties van het bedrijf.

U kunt eenvoudig de prestaties van het bedrijf volgen door de jaren heen

Dat kan gedaan worden met behulp van het lijndiagram en het is handig, zodat u de voortgang van het bedrijf kunt volgen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish