<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Roadmap sales slide in six points timeline

Zakelijke routekaart Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Dit is de beste sjabloon die u kunt gebruiken als u de algemene strategie van het bedrijf wilt presenteren aan beleggers en aandeelhouders. Hiermee kunt u elk aspect van de strategische activiteiten van uw bedrijf opnemen in marketing, verkoop, productontwikkeling, enz. U kunt de strategische prioriteiten stellen en een duidelijk overzicht geven van de doelen, de mijlpalen en de benodigde middelen.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor zakelijke Roadmap-presentatie

Visie en missie Zakelijke routekaart Dia

Elke succesvolle routekaart of elk plan van een onderneming begint met een duidelijk gedefinieerde missie en visie van het bedrijf. Door uw missie te vermelden, vertelt u waar het bedrijf over gaat en welke voordelen het biedt voor zijn klanten. De visie, aan de andere kant, legt uit wat je doelen zijn en wat het bedrijf in de toekomst wil bereiken.

 

Tijd en planning Zakelijke routekaart Dia

Deze dia bevat een tijdlijngrafiek en wordt gebruikt om specifieke doelen weer te geven die het bedrijf in de komende jaren wil bereiken. Er is een afzonderlijke cirkel op de tijdlijn voor elk jaar en er is voldoende ruimte om de specifieke doelen te beschrijven. Je kunt zoveel kringen toevoegen als doelen die je hebt in de komende jaren.

 

Marktgroei Gang van zaken Road-dia

Marktgroei is het belangrijkste aspect van een bedrijf dat moet worden verbeterd om de algehele winstgevendheid te vergroten. U kunt het vlakdiagram gebruiken om de prestaties van het bedrijf in een bepaalde periode weer te geven. Het diagram geeft kwantitatieve gegevens weer en vertegenwoordigt de wijzigingen in een of meer hoeveelheden.

De sjabloon voor bedrijfssjablonen is ideaal voor het presenteren van de algemene strategie van het bedrijf

Hiermee kunt u de strategische prioriteiten bepalen en een duidelijk overzicht van de doelen geven.

De tijdlijndia is geweldig voor het presenteren van toekomstige doelen die het bedrijf wil bereiken

Elke cirkel vertegenwoordigt een bepaald doel en je kunt zoveel cirkels toevoegen als je wilt.

Marktgroei is erg belangrijk als u de winstgevendheid wilt vergroten

Met het vlakdiagram kunt u de prestaties van het bedrijf in de loop van de tijd weergeven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish