<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business stage presentation slides

Zakelijke fase presentatiesjabloon

Aantal dia's: 3

Met de sjabloon kunt u de huidige positie van uw bedrijf op de weg presenteren om de uiteindelijke doelen te bereiken. Het bestaat uit 3 dia's die met succes alle bedrijfsprocessen omvatten, vanaf het ontstaan ​​van het bedrijf tot de volwassenheid. Naast de tijdsspanne waarin alle bedrijfsfasen plaatsvinden, kunt u ook de algemene markt en de productpassing presenteren.

Dia's in bedrijfsfase

Zakelijke fase dia

In de eerste dia presenteer je je MVP (minimaal levensvatbaar product), de algehele markt en productfit en de volwassenheid van je bedrijf. Dit alles is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw publiek bekend raakt met de processen van uw bedrijf. De MVP is een ontwikkelingstechniek met voldoende functies om te voldoen aan early adopters en het is een vitale stap in de vroege bedrijfsfasen. De markt en de pasvorm van het product betekenen dat uw bedrijf zich op een goede markt bevindt met een goed product, met een goed klantenbestand.

Uitdagingen / Hulpbronnen Matrix

De tweede dia toont alle stadia die een bedrijf doorloopt van het begin tot het einde. Het toont ook alle uitdagingen en hulpmiddelen die het vereist in elke fase in de tijd. Deze fasen zijn: zaad, opstarten, groei, vestiging, uitbreiding en volwassenheid. U kunt in elke fase zien welke van de volgende bronnen het meest nodig is: personeel, geld en ervaring. Geld en menselijke hulpbronnen zijn het meest nodig in de laatste fase.

Bedrijfswielfasen

De zakelijke stadia in de laatste dia worden weergegeven in de vorm van een wiel. Op verschillende punten op het wiel kunt u het startpunt, de groei, de volwassenheid en de achteruitgang van het bedrijf laten zien. U kunt er korte beschrijvingen over toevoegen en hun stijl wijzigen in termen van kleuren, vorm en tekstlettertype. U kunt ook de achtergrond van de dia wijzigen om deze aan uw eigen behoeften aan te passen.

Interactieve presentatie van alle bedrijfsfasen

Het publiek kan zeer betrokken zijn bij de discussie over de zakelijke fasen.

Eigentijds presentatieontwerp voor de moderne bedrijfswereld

Naast de algemene discussie, wordt de aandacht van het publiek getrokken door de corporate look van de sjabloon.

Praktisch gebruik van de grafieken en figuren voor gemakkelijke presentatie

De grafieken en figuren zorgen voor betere beelden voor het publiek en geven hen een duidelijker beeld van de bedrijfsprocessen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish