<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Marketing slide with 6 sections template

Concurrentiemanalyse PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 9

Ongeacht in welke bedrijfstak het bedrijf opereert, concurrentie is onvermijdelijk. Om de activiteiten van het bedrijf succesvol te laten zijn, moet het zijn concurrenten goed kennen. Als u eenmaal weet wat de concurrenten te bieden hebben, kunt u een betere strategie bedenken en de klanten overnemen. Met deze sjabloon kunt u een grondige analyse van de concurrentie maken om met succes van uw producten en services te profiteren.

Gratis sjabloon voor marketinganalyse

Concurrent Analysis 6 Stappen glijden

Voordat u een strategie ontleent om de klanten van de concurrentie te stelen, moet u ze in detail analyseren. Deze dia stelt u in staat om een ​​succesvolle strategie uit te voeren die zeer begrijpelijk en aantrekkelijk is voor elk publiek. U kunt eenvoudig de concurrenten identificeren, een analyse op de pagina uitvoeren, een backlink en PR-analyse uitvoeren, de concurrenten rangschikken, het verkeer van concurrenten analyseren en de concurrenten benchmarken.

 

Identificeren van de concurrenten Dia

Gewoonlijk heeft één bedrijf meer dan één concurrent. Daarom moet u ze allemaal grondig analyseren en hun kenmerken beschrijven. Met deze dia kunt u elk van de concurrenten afzonderlijk beschrijven. U kunt het ook gemakkelijk bewerken en bijwerken wanneer nodig.

 

Ranglijst van deelnemers Dia

Zodra u uw grootste concurrenten hebt bepaald, kunt u deze dia gebruiken om ze goed te rangschikken. U kunt bepalen welk bedrijf uw sterkste concurrent is en dit vergelijken met uw bedrijf. U kunt duidelijk alle voor- en nadelen van de concurrent vermelden en bepalen hoe u hun klanten kunt overnemen door ze een betere waarde te geven.

De analysesjabloon van de concurrent is perfect voor het afleiden van een perfecte strategie om de concurrentie te verslaan

De concurrentie is onvermijdelijk en je moet het goed kennen voordat je winst kunt maken in de branche.

U kunt de concurrentie met succes analyseren in stappen van 6

De stappen 6 zijn eenvoudig en begrijpelijk en daarom gemakkelijk toepasbaar voor elk bedrijf en elke branche.

Met deze sjabloon kunt u de concurrenten identificeren en deze op de juiste manier rangschikken

Zodra u uw positie ten opzichte van de concurrenten bepaalt, kunt u de klanten een betere waarde bieden.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish