<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
A multi-coloured Gantt Chart with 5 rows

Zakelijke Gantt-grafiek

Aantal dia's: 9

De Gantt-diagram wordt veel gebruikt door bedrijven bij het presenteren van bepaalde gegevens. Het toont een reeks horizontale lijnen die de hoeveelheid werk weergeven die in een bepaalde periode is uitgevoerd. Het wordt gebruikt om het voltooide werk te vergelijken met de geplande hoeveelheid werk en om de daadwerkelijke voortgang van het bedrijf te volgen. De sjabloon heeft een slank en rechtlijnig ontwerp. Het is aantrekkelijk voor elk soort publiek en het zal het tijdens de presentatie volledig betrokken houden.

Gratis Corporate Gantt-grafiek presentatiesjabloon

Corporate Gantt-diagramtaak Dia

De taakdia is geweldig voor het presenteren van de verschillende taken die het bedrijf moet uitvoeren. Het is eenvoudig om ze in de grafiek te pluggen en u kunt de tijd laten zien die elke taak vereist. Door deze dia te gebruiken, kunt u een duidelijk beeld van het project als geheel hebben en kunt u het gemakkelijk plannen. U kunt het ook gemakkelijk bewerken en bijwerken met nieuwe en relevante gegevens.

 

Corporate Gantt-diagram Jaarlijkse dia

Deze dia heeft een speciaal op maat gemaakt Gantt-diagram dat activiteiten het hele jaar door weergeeft. Elke activiteit vertegenwoordigt een andere stap naar het bereiken van het doel. U kunt laten zien hoeveel tijd de start van het project vereist en hoeveel tijd de verschillende mijlpalen nodig hebben voordat ze volledig zijn voltooid.

 

Corporate Gantt-diagram wekelijkse dia

Een andere nuttige weergave van de taken van het bedrijf is met dit wekelijkse Gantt-diagram. Het geeft duidelijk aan hoeveel weken een bepaalde taak moet worden volbracht. U kunt de begin- en einddatum van elke taak beschrijven en deze eenvoudig bijwerken wanneer u maar wilt.

Het Gantt-diagram is geweldig voor het vergelijken van taken en het bepalen van de benodigde tijd die nodig is voor hun prestatie

Het is ontworpen om een ​​reeks horizontale lijnen te tonen gedurende een bepaalde periode.

U kunt de grafiek gebruiken om taken op dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse basis weer te geven

U kunt het gebruiken om de verschillende stappen te tonen die nodig zijn voor het voltooien van een bepaald project.

Het ontwerp van de sjabloon is echt eenvoudig en geavanceerd

Met zijn ontwerp is het geschikt voor elk soort publiek en zal het gedurende de hele presentatie betrokken blijven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish