<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
CSR Analysis diagram in nine sections

CSR-analyse Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van zelfregulering door bedrijven. Het is een geïntegreerd onderdeel van het bedrijfsmodel en draagt ​​bij aan een ander sociaal doel dat in overeenstemming is met de wet. Het moet altijd deel uitmaken van de missie van het bedrijf om het beste voor zijn klanten naar boven te halen. Met deze sjabloon kunt u een gedetailleerde analyse van de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven uitvoeren en kunt u deze met succes presenteren voor elk publiek.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van CSR-analyse

CSR-analyse Sleutelaspecten Dia

CSR-analyse Key Aspects SlideU kunt de presentatie starten door het publiek kennis te laten maken met de belangrijkste aspecten van de sociale verantwoordelijkheid van uw bedrijf. U kunt elk van die factoren apart schetsen, zoals de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf, zijn verantwoordelijkheid, zijn duurzame ontwikkeling en zijn aandeelhouders.

 

CSR-analyse Zakelijk Sociale verantwoordelijkheid Dia

In vervolg hierop kunt u de zakelijke sociale verantwoordelijkheid in detail uitleggen. De dia is op maat gemaakt voor elk bedrijf, ongeacht de branche waarin deze opereert. De dia heeft voldoende ruimte om het publiek kennis te laten maken met uw klanten, medewerkers, het milieu, de aandeelhouders en de lokale gemeenschap.

 

CSR-analyse Duurzame ontwikkeling Slide

Duurzaamheid is het vermogen om aan de huidige behoeften te voldoen zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Daarom is het erg belangrijk dat u deze dia gebruikt om de duurzaamheidsstrategie van uw bedrijf te presenteren. U kunt met succes uw belangrijkste duurzame aspecten noemen en ze in het kort uitleggen.

 

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven is een organisatiebeleid dat fungeert als zelfregulering van een onderneming

Het moet altijd een deel zijn van de missie van het bedrijf om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en deze sjabloon is geweldig voor het succesvol presenteren van deze strategie.

Een grondige uitleg van de belangrijkste aspecten van de zakelijke sociale verantwoordelijkheid

Deze dia is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk bedrijf.

De sjabloon is geweldig voor het presenteren van de duurzame activiteiten van het bedrijf

U kunt de impact van uw bedrijf op de plant, het milieu en de samenleving uitleggen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish