<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Strategy slide in pie chart

Digitale Marketing Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Onze Digital Marketing Strategiesjabloon is een compacte diapresentatie gemaakt voor digitale marketingmanagers. De presentatie van de basispijlers van digitale marketing - digitale strategie, contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie, socialemediamarketing en e-mailstrategie - deze presentatie zal laten zien hoe uw team al deze componenten effectief heeft uitgevoerd tot één overkoepelende strategie.

Gratis Powerpoint-sjabloon voor presentatie van digitale marketing

Een duidelijk digitaal marketingraamwerk

Deze bellenrepresentatie illustreert alle digitale marketingsegmenten die nodig zijn om een ​​succesvolle online strategie te plannen en uit te voeren. Het raamwerk kan worden gebruikt in de klassieke zes implementatiefasen: inzicht, evalueren, onderzoeken, plannen, implementeren en de resultaten meten. Met key-labelling in elke fase kan de digitale manager de belangrijke punten benadrukken om hun team op het goede spoor te houden en de overkoepelende zakelijke richting onder de aandacht te brengen.

 

Zoekmachineoptimalisatie Fietsendia

Om aan de top van uw spel te blijven, is het begrijpen van de cyclus van zoekmachineoptimalisatie een belangrijk aspect van het proces. Deze grafiek helpt u bij het identificeren van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsproces en laat u zien waar u verschillende functies kunt verbeteren, zoals trefwoordonderzoek, het optimaliseren van uw webpagina, het vergroten van uw autoriteit en het meten van uw resultaten.

 

Strategie voor e-mailmarketing

E-mailmarketing is een onderschatte tool voor het opbouwen van autoriteit en het aantrekken van nieuwe bedrijven en dat zou niet zo moeten zijn! Het plannen van uw directe communicatie is essentieel voor het opbouwen van uw naamsbekendheid bij uw klanten. Geef uw communicatieteam de erkenning die ze verdienen door de strategieën te presenteren die nodig zijn voor succes - met name voor afdelingen zoals het genereren van leads! Deze tabel met e-mailmarketingstrategieën legt duidelijk de doelen en doelstellingen vast die uw communicatieteam nodig heeft.

 

 

 

Het hart van Search Engine Optimization verhoogt de zichtbaarheid van uw website.

Breng uw team aan boord met een volledig begrip van uw digitale marketingstrategie.

Afstemming van uw Social Media Strategieën voor doelgericht succes.

Een duidelijk inzicht hebben in hoe al uw sociale mediaplatforms met elkaar communiceren in een duidelijk, gemakkelijk te lezen diagram.

Gebruik van Digital Marketing Analysis om de sterke punten van SEO-campagnes te bepalen.

De sleutel tot succes in digitale marketing is het leren evalueren van de resultaten. Onze dia met digitale marketinganalyses presenteert uw resultaten in een relatief formaat.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish