<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales mobile slides

Mobiele verkoop dia's sjabloon

Aantal dia's: 3

De mobiele technologie wordt elke dag meer en meer aanwezig. Het is vrij relevant in elk aspect van de bedrijfswereld. Met deze sjabloon kunt u aangepaste gegevens presenteren of kunt u deze gebruiken als pitch-deck. U kunt het gebruiken om een ​​algemene presentatie van uw bedrijfsactiviteiten te creëren om meer investeerders aan te trekken en het bereik van klanten te vergroten.

Verzameling van mobiele verkoopdia's voor Powerpoint

Verkoop Mobiele horizontale balken glijden

De eerste dia kan worden gebruikt om het doel van het bedrijf te beschrijven. U kunt waardevolle gegevens presenteren over de prestaties en in welke segmenten deze het beste werken. U kunt de horizontale balken gebruiken om verschillende gegevens te vergelijken en er belangrijke conclusies uit te trekken.

Verkoop Mobiele analyse-dia

Dit is een zeer creatieve dia waarin u de kansen en uitdagingen kunt laten zien waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd. De dia is zeer visueel en het ontwerp is echt gestroomlijnd. Als zodanig is het echt begrijpelijk en kan het gericht zijn op potentiële investeerders of klanten. Er is voldoende ruimte om bepaalde problemen te beschrijven en u kunt foto's toevoegen voor een nog betere weergave.

Mobiele verkoopproduct slide

U kunt de presentatie beëindigen door uw product te beschrijven. Het kan een bestaand of nieuw bestand zijn dat u binnenkort gaat lanceren. U kunt de functies en het doel ervan in detail beschrijven en de doelklanten definiëren. De dia is heel creatief en je gooit deze met succes naar investeerders en je zult extra geld kunnen inzamelen.

Het presenteren van aangepaste gegevens of pitching-ideeën voor beleggers was nog nooit zo eenvoudig

Dat is mogelijk vanwege de hoge aanwezigheid van de mobiele technologie in de bedrijfswereld.

Zeer visuele sjabloon, zeer begrijpelijk en toepasbaar op elk publiek

Het is afgestemd op het aantrekken van potentiële investeerders en nieuwe klanten.

Geschikt voor een grondige beschrijving van nieuwe producten

Als u met deze sjabloon nieuwe producten wilt lanceren, kunt u een geweldige presentatie leveren.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish