<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck Template slides

Presentatiesjablonen voor pitch-presentaties

Aantal dia's: 3

De Pitch Deck-sjabloon is een van onze pitching-templates. Het is een goed PowerPoint-ontwerp voor een eerste bereik voor investeerders. Deze investeerders kunnen uw bedrijf financieren, dus het is van het grootste belang om een ​​goede eerste indruk te maken. De sjabloon heeft een dartel ontwerp en is de juiste keuze om voor de eerste keer het doel van uw bedrijf over te brengen.

Presentatiesjablonen voor pitch-presentaties

Visieglijbaan

Voordat u begint met de feitelijke processen van het bedrijf, is het belangrijk om de visie van uw bedrijf te communiceren. De visie is de verklaring van het bedrijf over zijn langetermijndoelen. Je moet ook uitleggen waarom dat je doel is en hoe je het gaat bereiken. Omdat de status duidelijk moet zijn, is de sjabloon zo ontworpen dat hij past bij de eenvoud van uw doel. Zorg ervoor dat uw visie overeenkomt met de algehele bedrijfscultuur van uw bedrijf. Je wilt niet nep lijken voor de beleggers.

Dia's met procesdiagrammen

Als u eenmaal uw visie hebt vastgesteld, is het tijd om de processen van het bedrijf uit te leggen. U kunt dit doen door het processchema. Met dit diagram kun je de juiste stappen specificeren en hoe ze verbonden zijn. Het hele proces wordt gepresenteerd via een wielfiguur, maar u kunt eenvoudig gegevens uit Excel importeren. Je kunt het altijd bewerken om alle veranderingen die zich voordoen te beantwoorden.

Routekaart-dia's

De routekaart is een duidelijk gevisualiseerd proces dat uw visie en de specifieke acties die u moet nemen om uw uiteindelijke doel te bereiken, omvat. Het laat zien hoe je in de loop van de tijd gaat evolueren en welk resultaat je ervan kunt verwachten. De routekaart in deze sjabloon heeft een interessante ontwerpoplossing en ziet eruit als een echte racebaan.

Creatief ontwerpoplossing voor een eerste benadering van investeerders

U kunt er zeker van zijn dat u een goede eerste indruk achterlaat bij investeerders en het u lukt om aanvullende financiering op te halen.

Voldoende ruimte om de visie van het bedrijf te presenteren

De sjabloon maakt een grondige beschrijving mogelijk van de visie van het bedrijf en de noodzakelijke doelen om dit te bereiken.

Een eenvoudige routekaart die alle acties van het bedrijf omvat

U kunt een 'trip langs de bedrijfsbaan' maken, zodat u de acties van elk bedrijf afzonderlijk kunt leren kennen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish