<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Presentation icons for business use

Presentatie zakelijke pictogrammen

Aantal dia's: 3

Om een ​​presentatie succesvol te laten zijn, hoeft er niet veel tekst op de dia's te worden opgenomen. Het publiek waardeert visuals meer dan alleen een platte tekst en zal het beter begrijpen en gemakkelijker onthouden. Met deze pictogrammensjabloon voor bedrijven kunt u snel een punt in een presentatie toevoegen en de tekst aanvullen. Het ontwerp is eenvoudig en het iconenpakket is echt begrijpelijk en aantrekkelijk voor elk publiek.

Reeks bedrijfspictogrammen voor PowerPoint, Google-dia's, Keynote en meer.

Cirkeldiagram pictogram Schuiven

Het gebruik van cirkeldiagrammen kan uw presentatie er professioneel laten uitzien en het zal bijdragen aan de algehele eigentijdse uitstraling. Naast de esthetische voordelen zijn de taartpictogrammen ook erg functioneel in termen van het met succes presenteren van gegevens. Je kunt het altijd gebruiken wanneer je relaties tussen de delen en het geheel wilt weergeven.

Horizontale staafdiagram pictogramschuif

Het horizontale staafdiagrampictogram draagt ​​ook bij aan een visuele presentatie. Er zijn veel van dergelijke pictogrammen, maar degenen in deze sjabloon zijn echt eenvoudig en professioneel. U kunt het horizontale staafdiagram gebruiken om relaties tussen datasets te presenteren en relevante vergelijkingen tussen deze te maken.

Lijngrafiek dia

Met deze pictogrammen kunt u uw presentatie eenvoudig bijwerken. Het lijngrafiekpictogram ziet er strak uit wanneer het wordt opgelegd tegen de minimalistische achtergrond en je kunt je punt met succes bewijzen. Met het lijndiagram kunt u reeksen gegevenspunten presenteren die via een bepaalde periode verbonden zijn met een rechte lijn.

 

Met de sjabloon voor pictogrammenset kunt u succesvolle visuele presentaties leveren

Less is more en daarom zal het publiek deze infographics beter kunnen begrijpen.

Het cirkeldiagrampictogram is zeer functioneel en aantrekkelijk voor elk publiek

Je kunt het altijd gebruiken wanneer je relaties tussen de delen en het geheel moet tonen.

Het algemene ontwerp van de sjabloon is professioneel en kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf

U kunt de sjabloon aanpassen om een ​​mooie presentatie te maken en u kunt hem altijd up-to-date houden.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish