<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
problem solving slide in funnel with four stages

Problemen Oplossen PowerPoint Template

Aantal dia's: 10

Problemen zijn onvermijdelijk in welke omstandigheden dan ook; zakelijk, sociaal, economisch, persoonlijk, ethisch, noem maar op! Als u wilt dat uw processen zo efficiënt mogelijk zijn, is het niet de oplossing om problemen te voorkomen. Om uw doelen te bereiken, is het verplicht om een ​​systeem te hebben om problemen op te lossen. Dit omvat verschillende stappen, zoals probleemidentificatie, analyse, effectbeoordelingen, oplossingen, implementatie en monitoring. Dit dia-pakket kan u helpen met duidelijke en beknopte dia's om uw problemen en oplossingen eenvoudig te beschrijven en u te helpen deze aan alle relevante belanghebbenden te presenteren.

Gratis Sjablonen PowerPoint presentatie voor het oplossen van problemen

Neerwaartse spiraal

Deze handige grafiek staat ook bekend als trechteren en helpt u bij het vinden van de kern van uw probleem. Beginnend met een algemene notie van wat in je proces problematisch is, kun je dieper en dieper graven tot je de 'wortel van alle kwaad' ontdekt. Door deze dia aan uw belanghebbenden te presenteren, zullen zij het gemakkelijk hebben om deze logica te volgen en kan een oplossing voor het onderliggende probleem gemakkelijker worden geïdentificeerd.

 

Saldo met balans en uit balans

Een goed en goed werkend systeem heeft de neiging om in evenwicht te blijven en kleine problemen kunnen eenvoudig worden opgelost met behulp van een rigoureus ingesteld systeem. Wanneer er echter meer factoren zijn die problemen veroorzaken in uw systeem, is deze meestal uit balans en worden de aangeboden services onderbroken. Bepaal welke problemen uw systeem uit balans brengen, zodat ze afzonderlijk en vast kunnen worden aangepakt.

 

Spanningsschuif

Wanneer een of meer elementen met elkaar in conflict zijn, ontstaat spanning die verstorend kan zijn voor alle soorten activiteiten. Of het nu vanuit een technisch perspectief botst met software die niet compatibel is met elkaar of vanuit een ethisch perspectief, waarbij sommige acties mogelijk in strijd zijn met uw waarden, deze dia kan eenvoudig de tegenovergestelde factoren aangeven.

Probleemminimalisatie verhoogt de productiviteit

Hoe meer uw processen zonder problemen werken, hoe efficiënter ze worden

Het elimineren van problemen is niet zo efficiënt als het hebben van remediesystemen

Het is niet realistisch om al je problemen te verwijderen en kan alleen maar tot problemen leiden. Voorbereid zijn op het omgaan met problemen is de efficiëntere aanpak.

Problemen zijn onvermijdelijk, het aanpakken ervan is essentieel

Wees voorbereid op wanneer er problemen ontstaan ​​en zorg ervoor dat je ze snel en efficiënt aanpakt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish