<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Five steps flat pyramid slide with text

Piramidegrafiek PowerPoint Template

Aantal dia's: 10

Een piramidediagram heeft de vorm van een driehoek en heeft lijnen die het in secties verdelen. Elke sectie heeft een andere breedte dan de andere en als gevolg daarvan impliceren ze een soort hiërarchie. De grafiek kan ook worden uitgelegd als een omgekeerde trechterkaart zonder hals. De diagrammen kunnen eenvoudig worden bewerkt en u kunt deze sjabloon gebruiken om verschillende gegevens voor de relevante doelgroep weer te geven.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van de piramidediagram

5 Steps Flat Pyramid-dia

Dit diagram heeft de vorm van een driehoek met 5 segmenten die de oplopende of aflopende volgorde van afhankelijkheden weergeven. U kunt dit diagram gebruiken om verschillende bedrijfsideeën te presenteren, zoals de hiërarchische volgorde van de organisatiestructuur, of hoe u bepaalde componenten in een model kunt prioriteren. Het meest gebruikelijke voorbeeld van deze grafiek is de welbekende behoeftetheorie van Maslow.

 

Driehoeken piramide grafiek dia

Deze driehoekige piramide is een ander uniek alternatief voor het presenteren van hiërarchie tussen verschillende objecten. Elke driehoek vertegenwoordigt een ander concept en elk van hen is gerangschikt in verschillende niveaus die op hun belang wijzen. Dit soort piramide heeft een brede toepassing in vele wetenschappen, zoals psychologie, economie, voeding, etc.

 

Drie stadia piramide grafiek dia

Deze dia bevat drie piramides met drie niveaus. Ze worden gecombineerd voor een betere presentatie van een belangrijke kwestie, waarbij elk niveau afzonderlijk wordt weergegeven. De spreker kan het belang van elk niveau gemakkelijk uitleggen en kan een open discussie met het publiek initiëren over het onderliggende probleem.

Een piramidediagram heeft de vorm van een driehoek die is verdeeld in secties

Elke sectie heeft een andere grootte en geeft een soort hiërarchie tussen de objecten aan.

Het driehoekig piramidediagram is een unieke manier om oplopende of aflopende volgorde van afhankelijkheden te tonen

Elke driehoek vertegenwoordigt een ander bedrijfsconcept.

De drie piramides stellen het publiek in staat om het belang van elk niveau beter te begrijpen

Het kan ook worden gebruikt voor vergelijkingen van verschillende ideeën.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish