<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slides

Risico matrix presentatiesjabloon

Aantal dia's: 3

Hoewel risico's onvermijdelijk zijn, moet elk bedrijf ermee kunnen omgaan. Het succes van het bedrijf wordt gemeten op basis van het vermogen om op een efficiënte manier risico's te beheren en hierop te reageren. Met dit risicomatrixsjabloon kunt u de potentiële risico's identificeren. Het is eenvoudig om het risico te evalueren en prioriteiten te stellen voor de taken die erop betrekking hebben. De sjabloon is zeer flexibel en u kunt eenvoudig de kleuren, de gegevens, de vorm en de grootte wijzigen.

Risico matrix presentatiesjabloon

Cool Risk-dia

De creatieve matrix die de potentiële risico's benadrukt in termen van hun betekenis. De matrix is ​​gemaakt in blauwe, roze en paarse tinten, elk met de risicomagnitude. Blauw staat voor laag risico, terwijl roze voor groot of kritiek is. Managers zijn meestal niet erg enthousiast als ze met risico's te maken hebben en deze matrix zal het totale proces vergemakkelijken.

Traditionele risicomatrix dia

De risicomatrix op de tweede dia heeft dezelfde functie als de eerste. Het heeft een ander ontwerp, gekleurd in groen, geel en rood. In dit geval staat groen voor minimaal risico, terwijl rood voor hoog risico. Zodra het management de risico's identificeert, kan het de juiste acties ondernemen om het probleem op te lossen. Als je publiek een fan is van eenvoud, dan is deze matrix misschien de beste keuze.

3 D risicomatrix schuiven

De laatste matrixstijl in deze presentatiesjabloon is de meest complexe van allemaal. Het toont het risico, zowel in termen van omvang als ernst. Het heeft dezelfde kleurstructuur als de tweede matrix. Maar daarnaast toont het ook de waarschijnlijkheid van voorkomen.

Flexibele PowerPoint-sjabloon die het aanpassen van de matrices mogelijk maakt

U kunt de gegevens van de matrices altijd bewerken om ze up-to-date te houden en zodat ze de werkelijke situatie van uw bedrijf kunnen weerspiegelen.

Onconventionele manier van omgaan met risico's en de mogelijke gevolgen

Met deze risicomatrixsjabloon kunt u succesvol omgaan met de mogelijke nadelige resultaten.

Efficiënte en effectieve presentatie binnen dia's van 3

Laat het kleine aantal dia's u niet voor de gek houden. Deze sjabloon is een van de handigste voor het omgaan met risico's.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish