<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Social Media Growth Slide in percentages

Social Media Analyse Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Social media-analyse vereist dat bedrijven alle bewegende delen van hun sociale-mediastrategie bekijken en beoordelen of de resultaten aansluiten bij hun bedrijfsdoelstellingen en -doelen. Deze sjabloon voor sociale media-analyse brengt alle kernstukken van uw strategie in één duidelijke presentatie. Van het definiëren van uw doelmarkt, het markeren van uw inhoudsberichten, het bepalen van uw focus op sociale media, het vastleggen van uw groei van sociale media en het rangschikken van de voorsprong van uw concurrent - deze sjabloon biedt een uitgebreid overzicht van uw sterke en zwakke punten in uw analyse van sociale media.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van sociale media-analyse

Het definiëren van uw doelmarkt-dia

Het begrijpen van uw doelmarkt is cruciaal om al uw social-mediaplatforms strategisch te strategiseren tot één uitgebreide marketingcampagne. De doelmarktdia biedt vier belangrijke aandachtsgebieden en de cirkelgrafiek biedt flexibiliteit om uw doelmarkt te labelen. Deze gebieden kunnen worden gedefinieerd als uw consumentensegment (klanten), doelondernemingen of socialemediaplatforms. Door je team de tools te geven om te weten met welke platforms je bepaalde demografieën kunt bereiken, zul je je richting bepalen.

 

Planning van content voor sociale media

Inhoud is de koning van alle marketingstrategieën. Deze Contentplanning-dia benadrukt de kernboodschap die u gebruikt voor elk social-mediaplatform. Goede inhoud van sociale media biedt de beste consumentenbetrokkenheid en versterkt uw sociale medianetwerk. Door uw belangrijkste bericht op elk platform weer te geven, kan uw team snel de sterke punten beoordelen en bepalen of het aansluit op uw bedrijfsdoelen.

 

Social Media Concurrent Analysis

Uw strategie voor sociale media is afhankelijk van een grondige marktanalyse om de sterkte en de zwakte van uw huidige concurrenten of nieuwe te beoordelen. Deze Competitive Analysis-grafiek biedt een rangschikkingsschuif om de inspanningen van uw belangrijkste concurrent op het gebied van sociale media te beschrijven. De positie van de stip naast elk social-mediaplatform rangschikt de positie binnen de markt en zonder elk aspect te hoeven noemen, biedt deze visual een duidelijke referentie.

Social Media-apparaten analyseren is een ongelooflijk handig hulpmiddel voor uw ontwerpteam.

Weten welke apparaten uw doelmarkt gebruikt, kan uw ontwerpteam tijd besparen en hun creatieve proces helpen met nieuwere en opwindendere lay-outs.

Social media-analysetools kunnen uw social-mediacampagnes naar een hoger niveau tillen in marketingsucces.

Door sociale mediadata te verzamelen en uw belangrijkste KPI's voor sociale media te analyseren, kunt u bepalen welke betrokkenheidsfactoren voldoen aan uw bedrijfsdoelstellingen en het succes van uw bedrijf bevorderen.

Voor sociale media-analyse moeten zoveel mogelijk statistieken worden bijgehouden om een ​​alomvattende strategie te creëren en het beste rendement te behalen.

Markeer het algemene beeld van uw strategie en toon belangrijke aspecten van uw campagnes, zoals standaardbetalingsnummers of specifieke problemen met de klantenservice.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish