<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Soft Consulting Slide

Soft Consulting Template-pakket

Aantal dia's: 10

Of u nu PowerPoint-presentaties over een productmerk, bedrijfsstrategie of managementontwikkeling en -processen moet maken, dit zachtere gekleurde sjabloon is het meest geschikt. Hiermee kunt u een goed gestructureerde presentatie maken die indruk zal maken op uw publiek. Zijn mooie en pastel uiterlijk zorgt voor een heldere en intuïtieve flow van uw datapresentatie.

Een sjablonenpakket met een zacht kleurenpalet

Kaartdia

Een van de coole dia's in dit sjabloon is de kaartdia. Het is misschien de beste manier om maandelijkse of jaarlijkse statistieken per regio te presenteren. Als u kaarten gebruikt als afbeeldingen in uw presentatie, blijft uw publiek betrokken. Als extraatje kunt u de kleur en het lettertype van verschillende elementen wijzigen, verschillende visuele effecten toevoegen, zoals schaduwen, geluiden, enz., En verschillende acties ondernemen om afzonderlijke elementen te groeperen, te de-groeperen en te vergroten.

Wiel punt dia

Een ander interessant kenmerk van de consultatiesjabloon is het wielpunt. Het is een eenvoudig diagram om te maken en het is erg handig voor het presenteren van belangrijke bedrijfsgegevens. Het kan worden gebruikt voor het presenteren van een kernidee en bijbehorende verantwoordelijkheden, evenals voor het representeren van een bepaalde rol en zijn concepten. Het is geschikt voor het presenteren van seizoens- of kwartaalprestaties. Het wiel kan verder worden aangepast door het aantal segmenten, lagen en de kleur te wijzigen.

Tijdlijn-dia

De tijdlijndia zorgt voor een eenvoudig te volgen beeld voor leidinggevenden en klanten. Het geeft een duidelijke weergave van projectplannen en maandelijkse en jaarlijkse overzichten. Het is vrij gemakkelijk te begrijpen en best comfortabel om mee te werken. U kunt het gebruiken om toekomstige verkoopprognoses, mijlpalen, vergaderingen schema's, enz. Te tonen.

Bedrijfsvriendelijke sjabloon die aan uw adviesbehoeften voldoet

Als gezond bedrijf hebt u een sjabloon nodig dat aan uw criteria voldoet.

Zacht ontwerp dat ieders aandacht trekt

De zachte kleuren zijn kalmerend en goed voor het oog voor het publiek.

Eenvoudig te volgen beelden verpakt in dia's 10

Dit is belangrijk omdat u niet wilt dat het publiek verdwaalt tijdens het luisteren naar uw presentatie.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish